Autors: Ieva Gūtmane
Avots: Kuldīgas aktīvās atpūtas centrs
 
	
	
    
											Šogad Kuldīgas restorānu nedēļas Taste Kuldīga laikā, vietējo restorānu, kafejnīcu un krodziņu šefpavāri būs sarūpējuši īpašu trīs ēdienu piedāvājumu, izceļot vienu no senākajiem un populārākajiem produktiem – sieru. 
Īpašais piedāvājums garšu baudītājiem būs pieejams tikai vienu nedēļu no 2020. gada 16. līdz 22.martam.
Reklāma
Latvijā siers ir ne tikai viens no populārākajiem un visplašāk pieejamajiem produktiem veikalu plauktos, bet tas ir kļuvis par daļu no tautas tradīcijām, tāpēc vēl jo vairāk nepieciešams atgādināt, ka tas ikdienā, iespējams, netiek pietiekami novērtēts.
Pasaulē ir pieejami vairāki tūkstoši dažādu sieru veidu. Mūsdienās siers neaprobežojas ar apaļu ritulīti, tas ir kausēts, kūpināts, fermentēts, marinēts, cepts, grillēts, svaigs, ciets, mīksts, sāļš, ass, salds un pat vegānisks. Tieši ar šo daudzveidību un dažādajām garšu kombinācijas Taste Kuldīga šefpavāri pārsteigs pasniedzot īpaši atlasītus ēdienus.
Kā jau ierasts, Restorānu nedēļas laikā tiks pasniegti ēdieni, kuri ikdienā netiek iekļauti restorānu un kafejnīcu ēdienkartēs. Īpašie piedāvājumi būs pieejami divās cenās – 2 ēdieni par 12 EUR vai 3 ēdieni par 15 EUR. Ar Taste Kuldīga dalībniekiem un to sagatavotajiem piedāvājumiem jau drīzumā varēs iepazīties mājas lapā tastekuldiga.lv.
Pasākumu organizē Kuldīgas aktīvās atpūtas centrs.
		        
     
        
	Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.