Strūklaku, lāzeru un uguns šovs «Zaigo» apceļos Latviju ar multimediālu performanci

Strūklaku, lāzeru un uguns šovs «Zaigo» apceļos Latviju ar multimediālu performanci

Ar pirmo pasākumu šajā nedēļas nogalē, 2024. gada 20. un 21.jūlijā, Baltijā vērienīgākais strūklaku, lāzeru un uguns šovs “Zaigo” dosies uz Jelgavu. Šogad “Zaigo” piedāvā multimediālu performanci “The 5th Element”, kas iekļaus ūdens (strūklakas), uguns un lāzeru specefektus muzikālā priekšnesumā, kopumā izmantojot vairāk nekā 100 specefektu.

Šogad “Zaigo” šovs veidots kā ceļojoša izrāde visai ģimenei ar mērķi izklaidēt jebkura vecuma apmeklētāju. “The 5th Element” vadmotīvs ir svarīgāko dabas elementu mijiedarbība, radot vizuāli un audiāli baudāmu priekšnesumu. Šovu veidos četri galvenie elementi, proti, ūdens, uguns, gaisma un skaņa, kuru savienībā dzims netveramais piektais elements - sajūtas.

Veidojot šova māksliniecisko koncepciju, organizatoru komanda vēlējās pārsteigt ikvienu apmeklētāju neatkarīgi no viņu vecuma. Patiesu prieku cilvēkos vienmēr rada pārsteigumi un brīnumainas pārvērtības. Tieši tāpēc “The 5th Element” tika veidots kā pastāvīgi mainīgu strūklaku, lāzeru un uguns priekšnesums, kura uzdevums ir gaisā radīt neparedzamas formas, mistiskus zīmējumus, šķietami nesavienojamā – ūdens un uguns – vienotu klātbūtni.

“Zaigo” ir šī gada vērienīgākais ceļojošais strūklaku šovs Baltijā ar vairāk nekā 100 multimediāliem skatuves specefektiem, tostarp dejojošām strūklakām, ūdens geizeriem, kas pacelsies 30 metru augstumā (100 tonnu ūdens), uguns šāvējiem, lāzeru un gaismu projekciju šovu, kā arī instrumentālu pavadījumu (čells, bungas) un virkni zināmu skaņdarbu dziedātājas Dināras Rudānes izpildījumā.

Pasākuma apmeklētājus iepriecinās arī noskaņu radoša mūziķu savienība “3LIVE PROJECT” – enerģisks un pozitīvs trio, kas radies sanākot kopā dīdžejam un radio balsij [Ex] da Bass, trompetes spēles virtuozam, džeza māksliniekam – Normundam Piesim, un intuitīvās mūzikas māksliniekam – perkusionistam Eināram Latiševam.

Ieeja pirmās dienas pasākumā no plkst. 19:00, performances sākums plkst. 22:00. Šova laikā pasākuma apmeklētāji varēs vērot priekšnesumu brīvi pārvietojoties pa norobežoto teritoriju. Līdzi drīkst ņemt pledus vai saliekamus krēslus sēdēšanai. Šova laikā ir atļauts filmēt un fotografēt.

Savukārt otra pasākuma diena būs īpaši veltīta ģimenēm ar bērniem un mazākajiem apmeklētājiem, kurus iepriecinās strūklaku šovs ar Baltijā lielākajām strūklakām, putu un burbuļu ballīte, piepūšamās atrakcijas, lāzertaga spēles šķēršļu poligonā, ballīte un spēles ar vadītāju un animatoriem, lielformāta galda spēles, burbuļu veidošanas darbnīcas un atpūtas telts vecākiem.

Kopumā “Zaigo” ar multimediālajām izrādēm šovasar viesosies 5 Latvijas pilsētās:

20., 21.jūlijs - Jelgava (Pretī Jelgavas pilij)

3., 4.augusts - Ogre (Ogres Estrāde)

10., 11.augusts - Rīga (Lucavsala)

17., 18.augusts - Daugavpils (Stadions celtnieks)

24.,25.augusts - Valmiera (Dīvaliņu pļavas)


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
50% kruīziem 2024. - 2026. gadā! Estravel Latvia
Nenokavējiet iespēju - 7 nakšu kruīzi Persijas līcī un Vidusjūrā // viss iekāluts ēdināšana // augstas klases serviss! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Brīvdabas kino vakars Valmiermuižā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25. jūlijā plkst. 21.00 spēlfilma „Mana brīvība” un tikšanās ar režisori Ilzi Kungu-Melgaili un politiķi, kultūras darbinieci Daci Melbārdi. | Skatīt vairāk
Mājas kafejnīcu dienas Veclaicenē 2024 Alūksnes TIC
Ļauj sev baudīt mieru, harmoniju, svaigu gaisu un malēniešu Pierobežas garšas Veclaicenē - 24.augustā | Skatīt vairāk
no 1.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.22803903sec.