Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Vasara pašā plaukumā, un turpinās svinēšana visā Latvijā. Šajā nedēļas nogalē vairākās pilsētās ar vērienu svinēs svētkus!

Cēsis ar vērienu svinēs pilsētas svētkus

Jūlijam sasniedzot savu kulmināciju, trīs dienu garumā, no 2024. gada 19.jūlija līdz 21.jūlijam, Cēsis iemirdzēsies tuvāk zvaigznēm un svinēs svētkus "Cēsis 818". Svētku nedēļas nogali piepildīs tradicionāli krāšņa notikumu programma – svētku koncerti, aktivitātes bērniem, dažādi sporta notikumi, svētku gājiens, tirdziņi un pavisam noteikti – karstākās vasaras ballītes. Plašāka informācija atrodama šeit.

Alūksnes ezera krastā būs pērles

Viesojoties Alūksnē- pilsētā pie ezera, 20. jūlijā plkst.11:00 ikviens tiek aicināts pieredzēt ceļojumu laikā un telpā, piedaloties publiskajā ekskursijā “Pērles ezera krastā”! Maršruts vedīs pa Alūksnes novada muzeju, kas ierīkots Tjūdoru neogotikas stila celtajā Alūksnes Jaunajā pilī, un Alūksnes Muižas parku! Plašāka informācija atrodama šeit.

Līvānos svētku laikā varēs iepazīt industriālo mantojumu

“Vai atceraties aizraujošo svētku busiņa tūri "Līvāni toreiz un tagad", kas pērn guva tik lielu atsaucību? Šogad piedāvājam to izbaudīt atkal!” savā Facebook vietnē vēsta Līvānu novads, informējot par svētku norisēm 2024. gada 20. jūlijā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ķemeru parkā ballēs

Sestdien, 2024. gada 20. jūlijā, jūrmalnieki un pilsētas viesi aicināti uz svētkiem Ķemeru vēsturiskajā kūrorta parkā, kur visas dienas garumā norisināsies izklaides pasākumi, sportiskas un izzinošas aktivitātes bērniem un pieaugušajiem, darbosies amatnieku darinājumu un gardumu tirdziņš. Ķemeru apkārtni un kūrorta kultūrvēsturiskās vērtības varēs iepazīt foto orientēšanās piedzīvojumā, spēlēs un gida vadītās ekskursijās. Koncertus dienas laikā sniegs vairākas mūzikas grupas, vakara koncertā uzstāsies dziedātājs Igo. Svētku noslēgumā – balle. Plašāka informācija atrodama šeit.

Balvu novadā svinēs svētkus

No 2024. gada 18. līdz 20. jūlijam laipni aicināti apmeklēt Balvu novada svētku pasākumus. Šī gada svētku tēma ”Novada dārgumus meklējot - cilvēki, vietas, lietas.” Aicinām ikvienu izbaudīt šos svētkus, to laikā atklājot mūsu novada vērtības, padziļināti iepazīstot mūsu novada interesantākās vietas un cilvēkus, kas veidojuši un veido  mūsu novada identitāti un atpazīstamību, kā arī piedzīvojot neaizmirstamus mirkļus un veidojot jaunus, vērtīgus atmiņu dārgumus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rojā pulcēsies pūtēju orķestri

Sestdien, 2024. gada 20. jūlijā, plkst. 19.00 Rojas brīvdabas estrādē notiks Latvijas pūtēju orķestru svētki “Jūra krāc un taures pūš”, pulcējot uz vienas skatuves Kurzemes, Vidzemes un Zemgales pūtēju orķestrus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Lāzeru šovs un strūklakas – jau šajā nedēļas nogalē Jelgavā

Ar pirmo pasākumu šajā nedēļas nogalē, 2024. gada 20. un 21.jūlijā, Baltijā vērienīgākais strūklaku, lāzeru un uguns šovs “Zaigo” dosies uz Jelgavu. Šogad “Zaigo” piedāvā multimediālu performanci “The 5th Element”, kas iekļaus ūdens (strūklakas), uguns un lāzeru specefektus muzikālā priekšnesumā, kopumā izmantojot vairāk nekā 100 specefektu. Plašāka informācija atrodama šeit.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.07.2024 - 20.07.2024 DISKO NAKTS | Radi Tukku Magi pagalmā Tukuma TIC
Svētku lielās dejas plānojas TUKKU MAGI pagalmā Tukumā 20.jūlijā no pulksten 22:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.07.2024 - 20.07.2024 Mājas kafejnīca "Lāde" aicina ciemos! Bauskas TIC
Mājas kafejnīca "Lāde" aicina izbaudīt atmosfēru aizvadītā gadsimta noskaņās - gan telpās, gan ēdienkartē. | Skatīt vairāk
Bauskas novada Mājas Kafejnīcu dienas 2024 Bauskas TIC
27.-28. jūlijā norisināsies vasaras baudpilnais pasākums - Bauskas novada Mājas Kafejnīcu dienas 2024! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.08285689sec.