Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Jūlijā pēdējā nedēļas nogale ir klāt, un tā piesātināta interesantiem un aizraujošiem pasākumiem. Travelnews.lv dod savu ieskatu, lai neapjuktu pasākumu klāstā.

Valmiera iesoļo svētku svinībās

Valmierai šogad 741. dzimšanas diena. Izcilajam soļotājam, Latvijai pirmās olimpiskās medaļas ieguvējam, valmierietim Jānim Daliņam – 120. Soļosim kopā, lai uzzinātu izcilā sportista neparasto un iedvesmojošo stāstu. Satiksimies un svinēsim to kopā 25.–28. jūlijā! Plašāka informācija atrodama šeit.

Gulbenes svētkos satiekas paaudzes

2024. gada jūlija pēdējā nedēļas nogalē no 25. līdz 27. jūlijam Gulbene svinēs Pilsētas svētkus. Šogad aprit apaļi 800 gadi kopš brīža, kad Gulbene kā apdzīvota vieta pirmo reizi minēta rakstos, tādēļ aicinām svētkos nākt kopā lielus un mazus, vecus un jaunus, un piedzīvot īstenu paaudžu satikšanos. Plašāka informācija atrodama šeit.

Auce svin simto dzimšanas dienu

Jūlija izskaņā, pašā vasaras plaukumā, Aucē ar plašu svētku programmu tiks atzīmēti pilsētas svētki “Aucei 100”.  Programmā paredzēti aizraujoši koncerti, bagātīgs svētku tirgus, sportiskas aktivitātes, spēles un atrakcijas bērniem, ballītes un neaizmirstams prieks par kopā būšanu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Talka pēc vētras postījumiem Bauskā

Bauskas Pilskalna parks ir piedzīvojis dabas spēku un postu! Vieta, kas jebkurā gada laikā, bet īpaši vasaras laikā ir iecienīta apmeklētājiem un kurā notiek dažādi pasākumi, tai skaitā mūzikas festivāls “Bauska TASTE”, ir jūlija vētrā un dabas pārspēkā ievērojami cietusi, tāpēc ikviens ir aicināts 27. jūlijā piedalīties Pilskalna parka sakopšanas talkā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Sākas festivāls Ziemeļlatgalē

No 27. jūlija līdz 3. augustam norisināsies jau IV starptautiskais folkloras festivāls Ziemeļlatgalē “Lipa Kust”, kurā līdzās Ziemeļlatgales kopām, piedalīsies kopas no Kostarikas, Čehijas un Gruzijas. Dažādas svētku norises, koncerti, danču vakari, stāstu vakari notiks Balvu novada Baltinavā, Balvos, Viļakā un Upītē. Šogad festivālā “Lipa Kust” iekļaujas arī IX Latgales stāstnieku festivāls “Omotu stuosti”, kuram stāstu tēma ir “Tautas muzikants, rotaļnieks”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpilī salidos “vaboles”

Šo sestdien, 2024. gada 27. jūlijā, Latvijas VW Beetle klubs dodas ceļā uz Latgali! Šī brauciena ietvaros kluba dalībnieki viesosies Vabolē (Skrindu dzimtas muzeja pagalmā) un Inženieru arsenāla iekšējā pagalmā! Daugavpils cietoksnī VW Beetle klubs ieradīsies plkst. 14.00 un pavadīs šeit laiku līdz plkst. 17.00. Plašāka informācija atrodama šeit.

Medus diena Limbažos

2024. gada 27. jūlijā no plkst. 10:00 Burtnieku kvartālā, Limbažos norisināsies Medus diena! Pasākuma laikā būs iespējams iegūt zināšanas par bitēm, biškopja profesijas noslēpumiem, dažādām medus šķirnēm, kā arī uzzināt, kā rodas medus. Apmeklētāji varēs degustēt un iegādāties medu un citus biškopības produktus. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vecpilsētas ielas svētki Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
17.augustā 11:00 - 15:00 ikviens aicināts uz Vecpilsētas ielas svētkiem, lai baudītu priekšnesumus, iepirktos mājražotāju tirdziņā un piedalītos | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.07.2024 - 27.07.2024 Naktsmītnes Zemgalē mierpilnai atpūtai  Zemgales Tūrisma asociācija
Ieskaties un izvēlies sev piemērotāko naktsmītni ceļojot pa Zemgali | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.07.2024 - 27.07.2024 Iedvesmojies Latvijas-Lietuvas apceļošanai Bauskas TIC
Iedvesmojies no Gardānu ģimenes brīvdienu ceļojuma ģimenēm ar bērniem Bauskas, Biržu, Pasvales, Pakrojas un Jonišķu apkārtnē! | Skatīt vairāk
Grobiņā ātrākais moto pasākums šogad Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
“Street Race” - ātruma braucienu paraugdemonstrējumi. Tajos aicināts piedalīties ikviens motobraucējs ar savu spēkratu. Bikini Bike Wash, ballīte, | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77070785sec.