Aicina uz iemīļotajiem Brīvdabas mūzikas, teātra un kino vakariem Mārupē

Aicina uz iemīļotajiem Brīvdabas mūzikas, teātra un kino vakariem Mārupē

Jau devīto gadu Mārupes Kultūras nams augusta ceturtdienās – 8., 15., 22. un 29. augustā - aicina uz Brīvdabas mūzikas, teātra un kino vakariem.

2024. gada 8. augustā vakaru atklāsim ar mārupieša, dziedātāja Jurģa Zvejnieka un grupas “Opus Pro” koncertu, pēc tā būs iespēja noskatīties daudzsēriju filmas “Pansija pilī” 1. un 2. sēriju. Ieteicamais vecums filmai: no 7 gadiem. Filmas garums: 1 h 52 min.

15. augustā par kārtīgu humora devu gādās aktieris Ainārs Ančevskis ar stand-up komēdiju, vīrišķības testu “MAČO”, pēc tās klausīsimies mūziķa Andra Ērgļa un pavadošās grupas koncertu.

22. augustā vakars būs veltīts tautas vienotības akcijas “Baltijas ceļš” 35. gadadienai. Svinēsim kopā ar mūziķi Ivo Fominu un skatīsimies filmu “Podnieks par Podnieku. Laika liecinieks”, pirms kuras tiksimies ar režisori Antru Cilinsku. Filmas garums: 2 h 8 min.

29. augustā vakaru no 19.00 ievadīs koncerts kopā ar diksilendu “Sapņu komanda” un basa pavēlnieku Andri Grunti (koncerts tapis ar Valsts Kultūrkapitāla fonda finansiālu atbalstu). Skatīsimies animācijas filmu “Sirds likums” (filmas garums: 1 h 5 min) un jauno mācību gadu iegriezīsim ar jaudīgu ballīti kopā ar mārupieti DJ ANNIKKA un grupu “Pirmais kurss”.

Visās norisēs ieeja bez maksas.

Vairāk par Brīvdabas kultūras notikumiem: marupe.lv/kultura.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mūzika saulrietam Balvu ezerā Balvu TIC
17.augustā Balvu ezers pārtaps par akustisku koncertzāli, kurā plosts „Vilnītis” būs skatuve, sēdvietas – laivas, stāvvietas – ezera krasts. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.08.2024 - 11.08.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Izstāde Zirgi un zirgošanās Rundāles pilī Bauskas TIC
Muzeja pirmā stāva telpās, līdz nākamā gada februārim, bez maksas ir apskatāma izstāde “Zirgi un zirgošanās Kurzemes-Zemgales hercogistē”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.08.2024 - 10.08.2024 Bauskas garšu un mākslas tirdziņš aicina Bauskas TIC
Bauskas garšu un mākslas pop-up tirdziņš, kuru organizē Bauskas novada amatnieku, mājražotāju un mazo zemnieku atbalsta biedrība. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Europcar
,


Hercogs Mārupe
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58153605sec.