Šogad «Ignitis Latvija» pie «Hesburger» restorāniem uzstādīto elektroauto uzlādes punktu skaits sasniegs 50

Šogad «Ignitis Latvija» pie «Hesburger» restorāniem uzstādīto elektroauto uzlādes punktu skaits sasniegs 50

Viedo enerģētikas risinājumu uzņēmums Ignitis Latvija sadarbībā ar Somijas un Baltijas lielāko ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi Hesburger šogad plāno uzstādīt kopskaitā vairāk nekā 50 elektroauto uzlādes punktu. Šobrīd pie Hesburger restorāniem visā Latvijā darbojas jau vairāk nekā 30 Ignitis ON elektroauto uzlādes punkti, bet līdz vasaras beigām plānots atklāt vēl vismaz 20 šādus uzlādes pieslēgpunktus.

“Novērtējot līdzšinējo pozitīvo sadarbību ar ātrās ēdināšanas restorānu tīklu Hesburger, šogad plānots paplašināt sadarbību un būtiski palielināt Ignitis ON ātrās uzlādes staciju skaitu gan Rīgā, gan citviet Latvijā. Sekojot iedzīvotāju paradumiem, Hesburger tīklā tiek uzstādītas lieljaudas uzlādes stacijas, lai ātrās ēdināšanas restorāna apmeklētājiem būtu iespējams gan ieturēt maltīti, gan ātri uzlādēt savu elektroauto. Šīs sadarbības nostiprināšana un paplašināšana ļauj mums virzīties uz Ignitis ON uzlādes tīkla attīstības mērķi – izveidot jaudīgāko  elektroauto uzlādes staciju tīkla pārklājumu visā Baltijā,” norāda Arturs Svekris, Ignitis Latvija elektroauto uzlādes tīkla vadītājs.

"Mainoties paradumiem, cilvēki arvien biežāk izvēlas ērtības, kas apvieno zaļo mobilitāti un iespēju baudīt gardas un ātras maltītes. Elektroauto uzlādes staciju ieviešana saskan ar Hesburger ilgtspējas mērķiem, un sadarbībā ar Ignitis Latvija mēs varam piedāvāt klientiem ērtus un daudzfunkcionālus pakalpojumus, ļaujot apvienot maltīti ar elektroauto uzlādi. Tā ir papildu ērtība, kas atbilst mūsdienu klientu prasībām pēc integrētiem risinājumiem un iespējām saņemt vairākus pakalpojumus vienuviet," uzsver Ieva Salmela, Hesburger starptautiskās attīstības un mārketinga direktore.

Pirmās Ignitis ON elektroauto ātrās uzlādes stacijas pie Hesburger restorāniem Rīgā tika atklātas jau pērn. Pakāpeniski staciju skaits tika papildināts, un šobrīd tas sasniedz vairāk nekā 30 uzlādes punktus.  Līdz vasaras beigām Hesburger restorānu tīklā plānots palielināt Ignitis ON īpaši ātrās uzlādes pieslēgpunktu skaitu virs 50. Katrā lokācijā tiek uzstādītas vairākas ātrās uzlādes iekārtas ar elektroenerģijas jaudas pieslēgumu no 200 kW līdz 350 kW, kas ļauj uzlādēt elektroauto ļoti īsā laikā.  

Lietotājiem ērtu un drošu elektroauto uzlādes staciju izveidē Ignitis Latvija sadarbojas ar Eiropas vadošajiem elektroauto uzlādes iekārtu ražotājiem. Ignitis On elektroauto uzlādes stacijas tiek īpaši aprīkotas, lai tās būtu viegli sasniedzamas ikvienam klientam, tostarp cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Papildu drošībai tiek labiekārtota piekļuves infrastruktūra.  

Visā Latvijā šobrīd ir teju 75 Ignitis ON uzlādes punkti, kas izvietoti kā Rīgā, tā reģionos. Jau ziņots, ka Ignitis Group trīs līdz piecu gadu laikā investēs vairāk nekā 115 miljonus eiro elektroauto ātrās uzlādes tīkla izveidē Baltijā. Uzņēmuma mērķis ir izveidot plašāko ātrās elektrouzlādes maģistrāli, kas savienos Baltijas valstis ar Polijas un Skandināvijas reģionu. Vairums no uzlādes punktiem būs lieljaudas uzlādes punkti ar jaudu, sākot no 150 kW.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.08.2024 - 03.09.2024 Animācijas filma visai ģimenei "STRAUME" Tukuma TIC
3. septembrī plkst. 18.00 Kandavas kultūras namā skatāma latviešu animācijas filma visai ģimenei "STRAUME". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.08.2024 - 08.09.2024 Velo ekspedīcija Piebalgā! Cēsu TIC
Dodies izzinošā velo ekspedīcijā, kurā varēs iepazīt un ieraudzīt bagātīgo Piebalgas kultūrtelpu un līkumotos Piebalgas lielceļus | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.08.2024 - 07.09.2024 Bānītim 121 Alūksnes TIC
7. Septembrī aicinām visus uz Alūksni- uz īpašu notikumu- šaursliežu vilciens, ko mīļi dēvējam par Bānīti, svinēs savu 121 gada jubileju! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.08.2024 - 02.09.2024 "Uz Tobāgo!" Aizkrauklē Aizkraukles novada TIC
27.augusta vakarā ikvienam interesentam būs lieliska iespēja baudīt traģikomisko dziesmu spēli “Tobāgo”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.42519212sec.