«Labvēlīgais tips» ielūdz uz Vecgada šoviem «Lai laime nepāriet 2025»

«Labvēlīgais tips» ielūdz uz Vecgada šoviem «Lai laime nepāriet 2025»

Grupa “Labvēlīgais tips” turpina ievērot savas gadumijas svinēšanas tradīcijas un izziņojusi četrus Vecgada šovus, kas no 26. līdz 31. decembrim norisināsies Liepājā, Rēzeknē, Cēsīs un Rīgā.

Grupa gaidāmo koncertu programmu raksturo kodolīgi – vienkārši kolosāls koncerts, kā arī aicina godam aizvadīt trakulīgo Zaļā Koka Pūķa gadu un vēl godīgāk sagaidīt Čūskas gadu. “Labvēlīgā tipa” dalībniekiem, kā zināms, nav sveši labas veselības uzturēšanas termini, tādēļ viņi zina teikt, ka šādi koncerti decembra mēnesī dos ļaudīm tik nepieciešamo C un D vitamīnu devu, turklāt komfortablos apstākļos – labi apkurinātās un nosiltinātās Latvijas koncertzālēs.

Tiks piedāvāta divdaļīga muzikāli izklaidējoša programma ar obligātu bufetes pauzi, lai ikviens spētu nofokusēties savas veselības uzturēšanai atbilstošā veidā. Pirmajā koncertprogrammas daļā grupa piedāvās dinamisku šā gada pārskatu par būšanām un nebūšanām mūsu valstī. Savukārt otrajā daļā pēc fokusēšanās pauzes sekos piedāvājums aizmirst par sēdvietu numuriem uz biļetēm un ļauties pilnvērtīgam svētku priekam kopējā deju placī.

Netiek arī slēpts kādu varbūt šokējošs fakts, ka šajos koncertos izskanēs tikai un vienīgi vokāli instrumentālā ansambļa “Labvēlīgais tips” pamata preambulas dziesmas, taču nav izslēgta arī kāda novatoriskāka atkāpe.

Kopā ar tautu dzīves svētkus svinēs: Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņinstrumenti), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņinstrumenti) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).

26. decembrī koncetšovs ieradīsies “Lielajā dzintarā” Liepājā, 28. decembrī pārcelsies uz Latgales vēstniecību “GORS” Rēzeknē, 30. decembrī priecēs tautu Vidzemes koncertzālē Cēsīs, bet Vecgada vakarā palīdzēs noslēgt 2024. gadu galvaspilsētas Ķīpsalas hallē sanākušajiem. Visu koncertu sākums pulksten 19.00.

Ansambļa dalībnieki arī atgādina divus sen pārbaudītus “zelta likumus” – “Kas ātrāk nopērk biļeti, tas labākā vietā sēž” un “Kas ātrāk nopērk biļeti, tas vispār tiek pie biļetes”. Biļetes uz Vecgada šovu “Lai laime nepāriet 2025” var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs vai bilesuparadize.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neparastā Neapole Madonā? Madonas TIC
Rudens beidzot ir atnācis pa īstam, bet mēs NEparasti sērijas turpinājumā dodamies uz saulaino Itāliju – picēriju “Neapole” Madonā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.09.2024 - 18.10.2024 Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Maizes cepšana Ribbes dzirnavās! Bauskas TIC
19.oktobrī no plkst. 15:00 līdz plkst. 19:00 Grauda Spēks Maizes cepšanas meistarklase Ribbes dzirnavās! | Skatīt vairāk
"DEMO" salodojums TOREIZ un TAGAD Tukuma TIC
Koncertšovs "TOREIZ UN TAGAD", kurā rotaļīgā retrospekcijā uz skatuves kāps gan bijušie gan esošie dejotāji un parādīs kā 25 gados mainījušās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.27941203sec.