Aicina pieteikt pretendentus Latgales tūrisma Gada balvai 2024

Aicina pieteikt pretendentus Latgales tūrisma Gada balvai 2024

Tavs kaimiņš, draugs vai klases biedrs ir lielisks tūrisma uzņēmējs? Varbūt šogad biji ciemos kādā Latgales reģiona tūrisma vietā un, tavuprāt, tās saimnieks ir pelnījis plašāku atpazīstamību? Piesaki pretendentu Latgales Tūrisma gada balvai 2024!

Latgales Tūrisma gada balvu konkursu jau devīto gadu pēc kārtas organizē Latgales Tūrisma asociācija. Gada balvas mērķis ir veicināt Latgales tūrisma piedāvājuma un kvalitātes uzlabošanos, kā arī izcelt un apbalvot Latgales reģiona labākos tūrisma nozares pārstāvjus. Gada balva tiek pasniegta deviņās dažādās nominācijas, balvas pretendentus izvērtē Gada balvas komisija, kuras sastāvā ir Latgales pašvaldību tūrisma nozares speciālisti, iepriekšējā gada balvas saņēmēji un Latvijas mēroga tūrisma speciālisti.

Šeit vari iepazīties ar Gada balvas nolikumu, bet šeit ir pieejami Gada balvas vērtēšanas kritēriji.

Gada balvas nominācijas:

1.    Tūrisma profesionālis (pasniedz Latgales reģiona Tūrisma pārvaldības organizāciju darbiniekam vai individuālajam komersantam (gidam, žurnālistam, blogerim/vlogerim u.c.).

2.    Labākā tūristu mītne pilsētā

3.    Labākā tūristu mītne laukos

4.    Labākais jaunais tūrisma objekts privātajā sektorā (pasniedz tūrisma objektam, kurš ir izveidots pēdējo divu gadu laikā)

5.    Labākais jaunais tūrisma objekts pašvaldību vidū

6.    Gada amatnieks/mājražotājs/uzņēmējs

7.    Labākais tūrisma produkts privātajā sektorā (pasniedz kvalitāti pierādījušam tūrisma objektam neatkarīgi no tā izveides gada)

8.    Labākais tūrisma produkts pašvaldību vidū (pasniedz kvalitāti pierādījušam tūrisma objektam neatkarīgi no tā izveides gada)

9.    Lolitas Kozlovskas izcilības balva tūrismā (pasniedz tūrisma objektam, kas sniedzis vērā ņemamu ieguldījumu visa Latgales reģiona tūrisma jomas attīstībā; nomināciju pasniedz Latgales Tūrisma asociācija).

Piesaki pretendentus, aizpildot tiešsaistes anketu līdz 31. oktobrim! Anketa pieejama šeit.

Balvu pasniegšana norisināsies pēc ikgadējās Latgales Tūrisma konferences, kura šogad notiks 12. decembrī Daugavpils Vienības namā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
Latvija
"DEMO" salodojums TOREIZ un TAGAD Tukuma TIC
Koncertšovs "TOREIZ UN TAGAD", kurā rotaļīgā retrospekcijā uz skatuves kāps gan bijušie gan esošie dejotāji un parādīs kā 25 gados mainījušās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.10.2024 - 21.10.2024 Leģendu nakts Kokneses pilsdrupās Aizkraukles novada TIC
26.oktobra vakarā Kokneses pilsdrupu teritorija tērpsies starmešu gaismās multimediālā gaismas uzvedumā "Vēstules no kosmosa". | Skatīt vairāk
HALOVĪNS | Nakts piedzīvojums Tukuma mežos Tukuma TIC
Īpašais Halovīna pārgājiens. Meklēsim vilkačus Tukuma pusē! Jaunas aizraujošas aktivitātes mežā, bet arī iespēju piedzīvot ko nepiedzīvotu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59411407sec.