Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7
Rudens ir klāt – koku lapas ieguvušas bagātīgas un sulīgas nokrāsas, no rītiem elpa parādās garaiņi, bet tas nebūt nav iemesls, lai brīvdienās sēdētu mājās!

BaudĒŠANA Jelgavā

no 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē”, kuras ietvaros pilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti uz Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem, lai nobaudītu īpašas gardēžu maltītes no rudens veltēm. Plašāka informācija atrodama šeit.

Iespēja pārgājienā izpēdot Dienvidkurzemi

Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs aicina uz šī gada astoto pārgājienu seriāla "Izpēdo Dienvidkurzemi" posmu Pāvilostā! 2024. gada 19. oktobrī Dienvidkurzemes novadā notiks astotais šī gada pārgājienu seriāla "Izpēdo Dienvidkurzemi" posms, kurā piedalīsies tie, kam patīk izzināt, iepazīt un doties pārgājienos. Šis seriāls ir izaudzis par iecienītu pasākumu, kas ik sezonu piesaista arvien vairāk dabas un aktīvā dzīvesveida cienītāju. Plašāka informācija atrodama šeit.

Var kļūt par ķepu detektīvu Līgatnē


Šajā nedēļas nogalē, 2024. gada 19. un 20. oktobrī, Līgatnes dabas takās notiks pārgājienu pasākums “Ķepu detektīvs”. Pasākuma laikā dalībnieki gida pavadībā varēs izstaigāt dabas takas, iepazīt tuvāk teritorijā mītošos savvaļas dzīvniekus un iejusties īstu dabas detektīvu lomā, pētot dzīvnieku atstātos pēdu nospiedumus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Iepazīsti Gulbenē Viestura ielu

Gulbenes novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” 2024. gada 19.oktobrī ikvienu aicina doties ekskursijā “Piedzīvo rudeni Viestura ielā”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Asprātīgais Žigis un ceļojumu stāsti Alūksnē

Alūksnes Bānīša stacijā, kas ierīkota vēsturiskajā  Alūksnes dzelzceļa stacijas bagāžas šķūnī, ikdienā dzirdami vietējo iedzīvotāju atmiņu stāsti, kas saistās ar Bānīti – par dzīvi un darbu pie dzelzceļa, pirmo mīlestību un vēl. 20. oktobrī, pulksten 19.00 Alūksnes Bānīša stacijā, Jāņkalna ielā 52, viesosies Žigimants Krēsliņš- tautā zināms kā Žigis- , lai dalītos stāstos un izaicinājumos no ceļojumiem uz latviešiem tik eksotiskām salām kā Samoa, Tonga, Kiribati, Palau. Plašāka informācija atrodama šeit.

Iepazīsti ķirbjus un papriku

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā apmeklētājus priecēs krāšņā un bagātīgā rudens ražas izstāde „Ķirbjaugi un paprika 2024”. No 16. līdz 20. oktobrim sezonas noslēguma dārzkopības izstādē būs apskatāms plašs klāsts dažādu ķirbjaugu un paprikas šķirņu, aicinot pievērst uzmanību gan to vizuālajai daudzveidībai un garšas īpašībām, gan nozīmei veselības veicināšanā. Plašāka informācija atrodama šeit - Latvijas Nacionālajā dabas muzejā apmeklētājus priecēs krāšņā un bagātīgā rudens ražas izstāde „Ķirbjaugi un paprika 2024”. No 16. līdz 20. oktobrim sezonas noslēguma dārzkopības izstādē būs apskatāms plašs klāsts dažādu ķirbjaugu un paprikas šķirņu, aicinot pievērst uzmanību gan to vizuālajai daudzveidībai un garšas īpašībām, gan nozīmei veselības veicināšanā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Sigulda aicina!

Aicinām iedzīvotājus un viesus uz īpašu pasākumu – Veselības ekspedīciju –, kas norisināsies 19. oktobrī visā Siguldas novadā. Šī diena būs veltīta visaptverošai veselības un labklājības veicināšanai, piedāvājot plašu aktivitāšu programmu, kas būs piemērota dažādu vecumu un interešu dalībniekiem. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Koncertstāsts Mežotnes baznīcā Bauskas TIC
Esat aicināti piedalīties koncertstāstā "Mežā ... nakts", kas norisināsies Kultūrtelpa "Mežotnes baznīca". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 20.10.2024 Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Bezmaksas objekti – jā, Tu nepārlasīji! Bauskas TIC
Dodies Bauskas novadā uz objektiem, kas pieejami bezmaksas! Dabas takas un parki, vides objekti, māksla, arhitektūra, kulta vietas, pat sala, rātsnams un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.538867sec.