Alūksnē triju valstu eksperti spriež par kopīgu tūrisma produktu veidošanu

Šonedēļ Alūksnē tiekas Latvijas, Krievijas un Igaunijas eksperti, lai spriestu par kopīgu tūrisma produktu veidošanu, informē Alūksnes dome.


Alūksnes, Vastselīnas (Igaunija) un Pleskavas un Izborskas (Krievijas Federācija) tūrisma, muzeju, vēstures un pilsētvides attīstības speciālisti ceturtdien un piektdien tiekas Interreg IIIA programmas finansētā projekta „Trīs cietokšņi” ietvaros.


Alūksnes domes perspektīvās attīstības nodaļas projektu vadītāja Santa Supe informē, ka seminārā ieradušies desmit pārstāvji no Igaunijas, septiņi - no Krievijas un desmit - no Latvijas.


Dalībnieki ceturtdien uzklausīs referātus „Bijušās viduslaiku apdzīvotās vietas mūsdienās”, „Mazās arhitektūras formas Alūksnē”, „Kultūras aktivitātes kultūrvēsturiskajos objektos Alūksnē”, „Pieminekļu aizsardzība Krievijas Federācijā”, „Tūrisms Vastselīnā”. Seminārā piedalīsies arī Reģionālā attīstības un pašvaldību lietu ministrijas pārstāve Jūlija Jakovļeva, kas runās par Latvijas, Igaunijas un Krievijas sadarbības iespējām laika posmā no 2007. līdz 2013. gadam.


Tikšanās laikā paredzētas diskusijas, ekskursija pa Alūksnes Novadpētniecības un mākslas muzeju, dabas muzeju „Vides labirints”, Pilssalas apmeklējums un ekskursija pa Alūksni. Piektdien semināra dalībnieki piedalīsies diskusijās un izstrādās tūrisma maršrutu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ivo Fomina koncerts “Mans ceļš” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu “Mans ceļš” viesosies Ivo Fomins. | Skatīt vairāk
no 20 EUR
5* Promenade Hotel - Liepāja Estravel Latvia
1 nakts 2 personām Prestige numurā, brokastis un spa atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 189 EUR
Ražas svētki un gadatirgus Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
Klāt bagātais rudentiņš un septembra pēdējā svētdienā, kas šogad iekrīt 29.septembrī, kā ierasts, rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti uz | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.10.2024 - 16.10.2024 Rudens restorāna nedēļa Baltvillā Baltvilla
Kastaņi, trifeles, brieža steiks un kvasa saldējums - tādas rudenīgas noskaņas atradīsiet mūsu 3 kārtu īpašajā ēdienkartē no 8.-14.oktobrim par | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.14958405sec.