2007. gada Rīgas skaistākais dārzs atrodas Vecāķos

Rīgā noslēdzies konkurss par skaistāko dārzu un iestāžu apstādījumiem. Godinājumu par skaistāko Rīgas daiļdārzu saņēma Evija un Valters Bajāri. Viņu dārzs atrodas Vecāķos, Vēlavu ielā. Jau trešo gadu konkursā piedalās Brūveru ģimene, kuru veidotais dārzs atrodas Rīgā, Bernātu ielā. Iepriekšējos divos gados Brūveru ģimenes dārzs tika atzīts par skaistāko Rīgā un šogad tam tika piešķirts goda nosaukums „Skaistākais Rīgas dārzs 2007”.

Godinājumus par labākajiem iestāžu apstādījumiem saņēma AS „Hansabanka” par apstādījumiem Balasta dambī 1, SIA „Santa” par sakoptas vides radīšanu un uzturēšanu Stabu ielā 34, tirdzniecības centrs „AZUR” par veiksmīgu dizaina elementu pielietošanu ārtelpā, Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde „Madariņa” un SIA „H-BLOK” par jauniem un perspektīviem apstādījumiem Dumbrāju ielā 31.

„Man ir prieks, ka esam radījuši Rīgā šo jauno tradīciju – skaistāko dārzu konkursu. Tas parāda, cik skaista var būt sakopta vide. Konkurss arī rosina zināmu pozitīvu konkurenci dārzu īpašnieku starpā, kā rezultātā pilsētā parādās arvien vairāk sakoptu dārzu un pat veselu ielu”, norāda Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ārgalis.

Konkursu par Rīgas skaistāko dārzu un iestāžu apstādījumu rīkoja Rīgas dome un tas notika trešo reizi, bet konkursu „Par skaistāko Latvijas daiļdārzu un lauku sētu” rīkoja Latvijas Dārzkopības un biškopības biedrība. Abu konkursu žūrijas komisiju priekšsēdētājs ir Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ārgalis, bet komisiju priekšsēdētāja vietniece ir Latvijas Lauksaimniecības universitātes docente Gundega Lināre.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 16.10.2024 Esi gatavs neaizmirstamiem piedzīvojumiem? Latvia Tours
Atklāj pasauli kopā ar saviem mīļajiem – eksotiskie piedāvājumi bērniem un pieaugušajiem! Atmiņas, kas paliks uz mūžu! | Skatīt vairāk
no 999 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 14.10.2024 IESLĒDZAM APKURI - CEĻOJAM UZ SILTUMU! AirGuru
30% atlaide vairākiem galamērķiem līdz 14. oktobrim! | Skatīt vairāk
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 18.10.2024 Brīvdienas Astūrijas karalistē Latvia Tours
Masu tūrisma nesapostīts, īsti vēl neapgūts Pireneju pussalas gabaliņš, kas patiesībā slēpj sevī varenu pagātni, plaukstošu nākotni un elpu | Skatīt vairāk
no 659 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.74226689sec.