Novērošanas videokamera mobilajā tālrunī [2]

Videokameras pieslēgums

LMT piedāvā ērtu alternatīvu jau plaši pielietotājām interneta jeb tā sauktajām web kamerām. Tā ir Āzijas elektronikas uzņēmuma ZTE stilīga dizaina novērošanas videokamera MF58, kuru var aplūkot un vadīt ar mobilo tālruni. Nepieciešams tikai veikt videozvanu uz šo kameru un tālruņa ekrānā var sekot līdzi, piemēram, kas jūsu prombūtnes laikā notiek jūsu mājā, būvobjektā vai autostāvvietā, Eiropa.lv informēja Latvijas Mobilais Telefons preses sekretāre Elīna Lidere.

Lai izmantotu šo video novērošanas kameru, nepieciešams LMT pieslēgums Videokamera, jo šai ierīcei ir vajadzīga pašai sava SIM karte. Tā ir tāda pati karte kā mobilajiem tālruņiem. Vienīgi ar to nevarēs piezvanīt, jo tā nodrošina tikai ienākošos zvanus un īsziņas.

Veicot videozvanu uz kamerā ievietotās SIM kartes tālruņa numuru, zvana laikā var vērot notiekošo kameras pārredzamajā teritorijā. Zvanu pārtraucot, arī kamera tiek izslēgta. Ar tālruņa palīdzību iespējams arī vadīt kameru - mainīt apskates leņķi pa labi vai pa kreisi, kā arī uz augšu vai uz leju. Tāpat no telefona ir iespējams pietuvināt vai attālināt kameras video.

Turklāt šī kamera filmē arī tumsā. Tajā iebūvētais infrasarkanais izstarotājs ļauj redzēt objektus arī pie minimāla apgaismojuma. Jāpiebilst, ka tāpat kā mobilais tālrunis, šī video novērošanas kamera darbojas ar uzlādējamu bateriju. Tas nozīmē, ka, atšķirībā no web kameras tā darbosies arī tad, ja, piemēram, kāds gudrāks zaglis būs atslēdzis elektrību. Savukārt ievietojot kamerā atmiņas karti, ir iespējams arī saglabāt video.

Noderīga informācija pircējam

Lai izmantotu šo video novērošanas kameru, nepieciešams ne tikai LMT pieslēgums Videokamera un pati šī kamera, bet arī mobilais tālrunis ar LMT pieslēgumu un aktivizētu videozvana iespēju. Turklāt gan kamerai, gan tālrunim, no kura tai zvana, jāatrodas UMTS tīkla zonā.

Praktiski piemēri

Šai kamerai tāpat kā citām novērošanas ierīcēm ir daudz un dažādi pielietojumi. Ja satraucaties par to, kā jūsu prombūtnē uzvedas bērni, ērti jebkurā laikā varēsiet piezvanīt uz šo kameru un redzēt, vai viss ir kārtībā. Kamera ļaus novērot ne tikai to, ko jūsu prombūtnē dara bērni, bet arī kā uzvedās jūsu mājdzīvnieki.

Kamera ir ērts risinājums arī tad, ja bieži iznāk satraukties par to, vai atstājāt ieslēgtu gludekli. Tādās situācijās varēs piezvanīt kamerai un apskatīties vai viss ir kārtībā nevis iet atpakaļ uz māju vai visu dienu satraukties. Kamera var būt lielisks palīgs vecu cilvēku aprūpē. Tā ļaus pārliecināties, vai ar vecmāmiņu vai vectētiņu mājās viss ir kārtībā un vai nav nepieciešama palīdzība.

Tāpat kameru var lieliski izmantot būvobjekta novērošanai, lai redzētu, ka celtnieki patiešām strādā un būvniecība rit veiksmīgi uz priekšu. Tā ļaus arī pārliecināties, vai jūsu automašīna vēl joprojām atrodas stāvvietā, kur jūs to nolikāt. Kamera var būt labs papildinājums arī jau esošajām drošības sistēmām. Tajos gadījumos, kad atnāk trauksmes signāls par to, ka mājās piefiksēts kāds kustīgs objekts, uzreiz varēsiet piezvanīt kamerai un redzēt, kas mājās notiek.

Maksas un norēķinu kārtība

Videokameras pieslēgšanas maksa ir Ls 5 un abonēšanas maksa - Ls 3. Par videozvaniem un īsziņu pakalpojumiem jāmaksā saskaņā ar LMT standarta tarifiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Sandijs 02/07/2009 10:22 Gribēju pajautāt kur tādu kameru var iegādāties un cik viņa maksā.

2 Ugis 02/27/2008 07:20 Ja vareetu vismaz lietot bez maksas,tad vareetu panjemt...

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 18.10.2024 Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.09.2024 - 13.10.2024 "Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
Neparastā Neapole Madonā? Madonas TIC
Rudens beidzot ir atnācis pa īstam, bet mēs NEparasti sērijas turpinājumā dodamies uz saulaino Itāliju – picēriju “Neapole” Madonā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.82135415sec.