Martā notiks „Triecienspēka grupējumu slaktiņš” [1]

Atzīmējot trešo pastāvēšanas sezonu, snovborda un skeitborda žurnāls „Triecienspēks” aicina uz „Triecienspēka grupējumu slaktiņu” 8. martā, Milzkalna „Protest” snovborda parkā.

„Triecienspēka” grupējumu slaktiņš ir populārākais un lielākais ikgadējais snovborda pasākums Latvijā, tas ir snovborda karnevāls, kurā kopā sanāk snovbordisti no visas Latvijas, lai pavadītu lielisku dienu uz kalna. Šogad tas notiks jau ceturto reizi, iepriekš šis pasākums sportistu aprindās bijis zināms kā „Granade grupējumu slaktiņš”.

Katrs snovborda grupējums aicināts izvirzīt četrus pārstāvjus, kas karnevālā aizstāvēs sava kluba godu, komandai jābūt tērptai saskaņotos tērpos. Paralēli snovborda sacensībām norisināsies smagās mūzikas koncerts turpat uz kalna.

Pieteikt grupējuma dalību „Triecienspēka grupējumu slaktiņā” varēs pasākumā uz vietas. Pasākuma sākums paredzēts plkst. 13:13.

Karnevāla dalībnieku sniegumu vērtēs profesionālā „Triecienspēka” žūrija un šogad labākie tiks apbalvoti kategorijās „Dienas Slakteris” (dienas labākais braucējs), „Dienas Slaktere” (dienas labākā braucēja), „Labākā Triecienvienība” (sportiskākā komanda), „Labākā kostīmu brigāde” un „Lielākā spindzele” (lielākais rotāciju skaits).

„Triecienspēks” ir pirmais un vienīgais latviešu snovborda un skeitborda žurnāls, kas apkopo aktuālāko informāciju par skeitbordu un snovbordu, kā arī šogad plānots vairāk materiālu veltīt ūdens sporta veidiem Latvijā un pasaulē. Katrā žurnāla numurā atrodamas intervijas ar labākajiem un interesantākajiem braucējiem, dēļu sportu inventāra apskati, daudz labu fotogrāfiju no vietējiem un ārzemju fotogrāfiem, kā arī elegantākie triki no Latvijas dēļu sporta lietpratējiem.

„Triecienspēka grupējumu slaktiņa” ģenerālsponsors: „Protest”.

Atbalsta: „Nokia”, „Amigo” un „Red Bull”.

Informatīvais atbalsts: „Draugiem.lv”, radio „NABA”, portāls „TVnet”, laikraksta diena izklaides pielikums „TVIzklaide”, dēļu sporta žurnāls „Triecienspēks”.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ķemers 02/29/2008 22:54 mākslīgais sniegs?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izcila 3 zvaigžņu viesnīca Rīgas centrā! Viktorija
Viesnīca Viktorija atrodas atjaunotā jūgendstila ēkā, Rīgas centrā, 15 minūšu pastaigas attālumā no Vecrīgas. | Skatīt vairāk
no 30 EUR
ESKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
NBS Štāba orķestra koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā NBS Štāba orķestra koncerts. | Skatīt vairāk
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.98725295sec.