Papildus biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem būs pieejamas pēc 10 jūnija

Papildu biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem būs pieejamas pēc 10.jūnija, tā šī gada 12.maija LNT raidījumā “900 sekundes” sacīja Dziesmu un deju svētku biroja vadītājs Romāns Vanags. Pēc viņa teiktā, šobrīd notiek ar papildu biļetēm saistīto procedūru un tehnisko jautājumu risināšana. 3.jūnija Ministru kabineta sēdē ir paredzēts skatīt jautājumus par ieņēmumiem un izdevumiem Dziesmu svētku budžetā, kas saistīti ar papildu koncertiem un sēdvietām.

Pēc konsultācijām ar rajonu kultūras ekspertiem un svētku nozaru pārstāvjiem birojs ir izteicis priekšlikumu Atklāšanas koncerta ģenerālmēģinājumu un koncerta „Deju svētkiem-60” ģenerālmēģinājumu pārveidot par publiskiem koncertiem, to biļešu pārdošanā priekšroku dodot svētku dalībniekiem, ņemot vērā viņu lielo ieguldījumu svētku un šo papildu koncertu tapšanā, atzīmēja sacīja R.Vanags. Neizpirktās biļetes un papildu sēdvietas Mežaparka estrādē (katrā no koncertiem nepilni 4000 vietu), Daugavas stadionā (papildu tribīne ar 1 800 vietām) nonāks tirdzniecībā ne ātrāk kā pēc Ministru kabineta sēdes jūnija sākumā, informēja R.Vanags.

Uz jautājumu par to, vai šajā biļešu tirdzniecības kārtā tiks noteikts ierobežojums biļešu iegādē, R.Vanags atbildēja, ka ir ticies ar uzņēmuma „Biļešu paradīze” pārstāvjiem, lai pārrunātu arī šo jautājumu. „Limits šajā reizē tiks noteikts, mēs darīsim zināmu tā apjomu,” teica Dziesmu un deju svētku biroja vadītājs.

Dziesmu un deju svētku birojs ir saņēmis vēstuli no Ekonomikas policijas, kurā sacīts, ka iepriekšējā biļešu tirdzniecībā nav atklāti nekādi pārkāpumi, savukārt policija turpinās sekot līdzi spekulācijas iespējamiem gadījumiem un aicina ikvienu ziņot policijai, ja tādi gadījumi nonāk redzes lokā.

Runājot par Mežaparka estrādes rekonstrukcijas noslēguma gaitu, R.Vanags sacīja, ka, pēc darbu veicēju jaunākajiem datiem, Mežaparka estrādē vietu skaits nav samazinājies, tas būs gandrīz 22 000 vietu. Šobrīd estrādē ir sākti izvietot skatītāju soli, un rekonstrukciju pilnībā plānots pabeigt jūnija vidū.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
SHIPSEA koncerts Mujānos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Aicinām uz SHIPSEA koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim 19. oktobrī plkst. 19.00 Mujānu biedrības namā! | Skatīt vairāk
28 EUR
5* Promenade Hotel - Liepāja Estravel Latvia
1 nakts 2 personām Prestige numurā, brokastis un spa atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 189 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.09.2024 - 18.10.2024 Vasaras sezonas 2025 ceļojumi! Latvia Tours
🔥 Vasaras sezonas 2025 ceļojumu AGRĀ REZERVĒŠANA ir sākusies! 👉 Sāc plānot savu neaizmirstamo 2025.gada ceļojumu, jo labākās viesnīcas izķer | Skatīt vairāk
no 399 EUR
Atjauno enerģiju ceļojot! Estravel Latvia
Ieplāno savu eksotisko ceļojumu jau tagad, neļaujoties rudens melanholijai! | Skatīt vairāk
no 549 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.86340594sec.