"Rīgas mākslas telpa" notiks Vijas Vētras izstāde un radošais vakars

Rīgas pilsētas izstāžu zālē „Rīgas mākslas telpa” no 11. līdz 13. jūnijam notiks pazīstamās indiešu deju dejotājas un horeogrāfes Vijas Vētras izstāde „Krāsu dejas. Gariņi”. Izstādē apmeklētājiem būs iespēja apskatīt mākslinieces akvareļus un autortehnikā veidotus darbus, kuru nosaukums ir „Gariņi”.

Izstādes laikā būs iespējams noskatīties arī režisores Ināras Kolmanes filmu „Vijaya”(sanskritā – uzvarošā), kas tapusi filmu studijā DEVIŅI. „Filma ir tik krāsaina kā Vijas Vētras dzīve, skaļa un dzīvespriecīga kā viņas dejas priekšnesums, dziļa un mīklaina kā viņas iekšējā pasaule,” par filmu stāsta Ināra Kolmane.

10. jūnijā plkst. 18:00 izstāžu zāles Izglītības programmas telpā apmeklētāji ir aicināti uz izstādes atklāšanu un radošo vakaru ar mākslinieci. Pasākums veltīts Vijas Vētras 85. dzimšanas dienai, un tajā piedalās deju grupa „Dzirnas” un mūziķis Sergejs Sjomins (lauta).

Vijas Vētras jubilejas koncerts „Dzīve dejā” notiks 2008. gada 18. jūnijā pulksten 19.00 koncertzālē „Ave Sol”. Koncertā piedalīsies Vijas Vētras vadītā deju grupa „Rituāls”, vokālā grupa „Putni”, kā arī citi mūziķi un mākslinieki.

Izstāžu zāle „Rīgas mākslas telpa” atrodas Kungu ielā 3. Darba laiks: no otrdienas līdz svētdienai plkst. 12:00 – 19:30, pirmdienās – slēgts.

Rīgas pilsētas izstāžu zāle „Rīgas mākslas telpa” ir daudzfunkcionāla laikmetīgās mākslas telpa, kas savā darbībā tiecas ne vien uz laikmetīgas vizuālās mākslas reprezentāciju, bet arī uz pasaules līmeņa mākslas projektu producēšanu un ar to saistīto organizatorisko pasākumu veikšanu. Tā atrodas pazemes telpās zem centrālā Rīgas laukuma – Rātslaukuma un ir viena no Rīgas pašvaldības aģentūras „Rīgas Kultūras aģentūra” institūcijām, līdzās kinoteātrim „Rīga” un Jūgendstila centram.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedzīvojumu ceļojumu oktobra atlaides  Estravel Latvia
Ceļojumu nelielās grupās, ar ekskursijām // Visa pasaule Jums pie kājām - gaida, kad to atklāsiet! Rezervējiet oktobrī par īpašām cenām. | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Koncertuzvedums “Drošības festivāls” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies koncertuzvedums "Drošības festivāls”, kurā piedalīsies Arturs Gruzdiņš un “Knīpas | Skatīt vairāk
no 10 EUR
Jaunagada kruīzs Tallina - Stokhoma Estravel Latvia
Ir sākusies kruīza Tallina- Stokholma - Tallina biļešu tirdzniecība ceļojumam, sagaidot Jauno gadu // 2 naktis uz prāmja, vakariņas iekļautas cenā | Skatīt vairāk
no 146 EUR
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.32357621sec.