Notiks neatkarīgās mūzikas brīvdabas festivāls "Sarkasms Open-Air 2008"

Šajā nedēļas nogalē 20.-21.jūnijam Limbažu apkārtnē Spurģos norisināsies neatkarīgās mūzikas brīvdabas festivāls ”Sarkasms Open-Air 2008’".

Pasākuma laikā darbosies pašmāju mākslinieku darbībai atvēlētas divas skatuves- new wave stage, kuras ietvaros uz skatuves kāps vairākas pēdējo gadu laikā sevi pierādījušās dzīvās mūzikas grupas, kā arī electro boogie-woogie flow ar elektroniskās mūzikas ievirzes darboņiem.

Savu līdzdalību festivālā apstiprinājuši: The Briefing, Versus, Side Of Pain, Židrūns, Trauma Moralis, S.I.L.S., Emanon, ManGo, Well Set, Ambrosia, Thursday 12th, Insomnia, No Neighbours, KriegOPFer, Leystein, Solaris, The Black Drummer Is A Slave, Sus Dungo, 1/2H 1/2W, Our Marmour Hearts Still Run’s, SideMind, Brae, Mea-Culpa, Tabea Thoren, Synodic.

Kā arī elektronikas pārstāvji- Dīvaino Skaņu Nakts, Oyaars (DUB:SOLIS), Kodek, Dex Pistols un citi viesi no DEXANDTHECITY komandas.

Ņemot vērā, ka pasākums paredzams ar zināmu piknika un ugunskuru tēmas ievirzi, tā apmeklētājiem aicinājums droši ņemt līdzi personīgos pārtikas krājumus. Par izklaidīgo apmeklētāju labklājību un vēlmēm gādās Batman Bar.

Pasākuma brīvbrīžus ikvienam netiks liegta iespēja aizpildīt pēc savām interesēm vai aktivitātēm. Uz minēto gan attiecināmi atsevišķi kārtības noteikumiem, ar kuriem tiks dota iespējama iepazīties pie ieejas informācijas stenda.

Minēto festivālu organizē biedrība ”Sarkasms Crew”, kuras mērķis ir radīt iespēju apmeklētājiem paplašināt savas muzikālās kultūras apvārsni brīvā un draudzīgā pasākuma gaisotnē.

Ieeja pasākumā par ziedojumu 3 latu apmērā pie ieejas- neatkarīgi no apmeklēt paredzamo dienu skaita.

Papildu informācija: www.myspace.com/sarkasms

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 16.10.2024 Esi gatavs neaizmirstamiem piedzīvojumiem? Latvia Tours
Atklāj pasauli kopā ar saviem mīļajiem – eksotiskie piedāvājumi bērniem un pieaugušajiem! Atmiņas, kas paliks uz mūžu! | Skatīt vairāk
no 999 EUR
SHIPSEA koncerts Mujānos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Aicinām uz SHIPSEA koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim 19. oktobrī plkst. 19.00 Mujānu biedrības namā! | Skatīt vairāk
28 EUR
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 16.10.2024 Supercena!! TAIZEME! Latvia Tours
🌴🔥 Bella Express 3*, brokastis no 1035 EUR/pers. 🌴🔥 Bella Villa Metro 3*, brokastis no 1069 EUR/pers. 🌴🔥 Jomtien Plaza Residence 3*, | Skatīt vairāk
no 1035 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.27228212sec.