Valmieras 725.jubilejā notiks gaismas un mūzikas uzvedums Vakara veltījums Gaujai

Piektdien, 8.augustā, plkst.20.00 Pilsdrupu estrādē sāksies Valmieras 725 gadu jubilejas svinību atklāšanas koncerts. Valmieras Kultūras centra direktore Vaira Dundure pastāstīja, ka tajā uzstāsies dūdu un bungu mūzikas grupa „Auļi”, Imants Točs ar pavadošo grupu un Valmieras jaunie solisti Laura Tjuniņa, Ronja Burve, Katrīna Kalniņa un Karlīne Cīrule.

Pēc atklāšanas koncerta, plkst.22.30 pie Gaujas norisināsies gaismas un mūzikas uzvedums ‘'Vakara veltījums Gaujai'', kura laikā skanēs mūzika un būs gaismas šovs. Vaira Dundure uzsver, ka „Vakara veltījumu Gaujai” valmierieši un pilsētas viesi varēs vērot Gaujas labajā krastā (centra pusē) Vecpilsētas teritorijā, kā arī aiz Sv.Sīmaņa baznīcas. Gaujas kreisajā krastā būs izvietota pirotehnika, tādēļ teritorija drošības apsvērumu dēļ tiks norobežota. Organizatori aicina pasākuma apmeklētājus līdzi paņemt kabatas baterijas vai lukturīšus, lai pēc uzveduma varētu ērtāk pārvietoties uz citām svētku norises vietām. Jāpiebilst, ka uguņošanas laikā uz tilta pāri Gaujai drošības apsvērumu dēļ būs īslaicīgi satiksmes ierobežojumi.
Pēc gaismas un mūzikas uzveduma „Vakara veltījums Gaujai”, Vecpilsētā turpināsies noskaņu nakts – skanēs torņu mūzika ansambļa ‘'5-ATĀ'' izpildījumā, savukārt plkst.23.30 uz muzeja Izstāžu nama sienas sāksies brīvdabas digitālā izrāde „Gaujas pastkartes”.
Plkst.24.00 ikviens aicināts vērot Dzirnavu ezeriņa promenādes atklāšanu – skanēs romantiska mūzika, bet ezeriņā uzziedēs skaisti, daudzkrāsaini ziedi.
Pēc Dzirnavu ezeriņa promenādes atklāšanas svētku pasākumu apmeklētāji varēs turpināt baudīt romantisku un senatnīgu mūziku Valmieras Vecpilsētā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nakts Velobums Liepājas reģiona TIB
27. septembris, solās būt īpaša, jo no pulksten 20 Liepājas ielas pārņems Nakts Velobums – velorogaininga sacensības, kas noslēgs aktīvo | Skatīt vairāk
Jaunagada kruīzs Tallina - Stokhoma Estravel Latvia
Ir sākusies kruīza Tallina- Stokholma - Tallina biļešu tirdzniecība ceļojumam, sagaidot Jauno gadu // 2 naktis uz prāmja, vakariņas iekļautas cenā | Skatīt vairāk
no 146 EUR
Ivo Fomina koncerts “Mans ceļš” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu “Mans ceļš” viesosies Ivo Fomins. | Skatīt vairāk
no 20 EUR
SHIPSEA koncerts Mujānos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Aicinām uz SHIPSEA koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim 19. oktobrī plkst. 19.00 Mujānu biedrības namā! | Skatīt vairāk
28 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.86215305sec.