Pavāru klubs izstādē Riga Food 2008 piedāvā garšīgu programmu

Pavāru kluba rīkoto pasākumu programma izstādē „Riga Food 2008”.

Norises vieta: Ķīpsalas iela 8, Starptautiskais izstāžu centrs

03.09.2008.

10.00 – 15.00 -Konkurss "Baltijas 2008.gada konditors"

Semināru klase:

12.00 – 14.00 - Epulae* un Māris Jansons (La Boheme)
Kombinācija ar bumbieriem, vīģes ar barolo (Valsecchi), balzametiķa želatīns (Lucchesi)

degustācijas tehnika;

"Pecorino romano", "Grana padano" un alus siers ar MielFrutto (Florences Tirdzniecības palāta): pilnveidots ēdiens brokastīm vai arī desertam pusdienās;

Piemērots vīns: piedāvā izstādē pārstāvētie uzņēmumi: Santadi, Abate vini, Settesoli, La Jara, Valdoca, Zeni;

extra vergine olīveļļa;

sensoriskās analīzes minikurss: Itālijas olīveļļas kvalitātes izpratne — degustācijas tehnika (Veneto, Toskānas, Sardīnijas un Sicīlijas olīveļļas).

* Accademia internazionale per la formazione e la promozione della cultura enogastronomica e dell’analisi sensoriale degli alimenti — Enogastronomijas kultūras un pārtikas sensoriskās analīzes izziņas un attīstības starptautiskā akadēmija

14.00 – 15.00 -Itālijas un Latvijas uzņēmumu pārstāvju tikšanās.

15.00 – 17.00-"Ēdienu radošā darbnīca"
Latvijā atpazīstamāko pavāru, Pavāru kluba biedru Kaspara Jansona (Hotel Bergs), Māra Jansona (La Boheme), Andra Rūmīša (Meidrops), Ērika Dreibanta (Kaļķu vārti) un Denisa Ivankova meistarklases.

18:00 - Konkursa "Baltijas 2008.gada konditors" apbalvošanas ceremonija

04.09.2008
Konkursu laukums:

09.45-Konkurss "Riga Open Culinary Cup 2008"
"Rīgas atklātā kulinārijas čempionāta 2008" oficiālā atklāšana.

10.00 – 15.35 - Konkursantu sacensības

Semināru klase:

10.20 – 10.50-Pasaules Gastronomijas pilsētu apvienības Délice prezentācija

11.00 – 12.00-A/s LBM Group (Johnson Diversy)
Higiēnas prasību nodrošināšana pārtikas uzņēmumos un mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļu pareiza izmantošana.
Semināru vadīs Agnija Gradovska.

12.00 – 14.00- SIA Gemoss seminārs "Jaunākās receptes ar pavāru iecienīto produktu Millac Gold" (salāti, zupas, mērces pastām un zivju ēdieniem, deserti).
Semināru vadīs "Pritchitts" produktu speciālisti Karls Fīderle (Karl Fiederle) un Nīkolauss Goselks (Nikolaus Gosselk).

14.00 – 16.00-Epulae

Vīnu degustācija (pa diviem vīniem no Santadi, Abate vini, Settesoli, La Jara, Val d’Oca);

Vīnu degustācijas tehnika;

Pirmo ēdienu degustācija un kombinācijas:

jūras produktu degustācija (Sardaffumicati);

Toskānas gaļas produktu degustācija un sensoriskās analīzes tehnika (Florences Tirdzniecības palāta);

želatīns (Fattorie Lucchesi);

ar olīveļļu konservēto dārzeņu degustācija (Fattorie Lucchesi);

saldumu degustācija;

panetone — tradicionālais itāļu saldais ēdiens (Gransole);

degustācija un kombinācija ar vīnu Cantina di Santadi, Bianco dolce Latinia, Valli di Porto Pino IGT (saldais vīns no ļoti gatavām vīnogām).

16.00 – 17.00 - Itālijas un Latvijas uzņēmumu pārstāvju tikšanās.

05.09.2008
Konkursu laukums:

10.00 – 14.00-Konkurss "Latvijas 2008. gada pavārs"

Semināru klase:

10.00 – 11.00-Dylan Distribution — jaunās pasaules vīnu prezentācija un degustācija.
Semināru vada viens no labākajiem Latvijas vīnziņiem — Einārs Lazdiņš.

11.00–12.00- Itāļu desertu prezentācija un degustācija.
Prezentēs RCP tehnologs Martiņš Zajončkovskis.

12.00–14.00- Seminārs "Viss par armanjakiem De Montal"
Semināru vadīs Filips Lajī-Kustē (Philippe Layus-Coustet; De Montal, Francija) un Stans Dimpers (Gourmet Studio, Latvija).

14.00–16.00- SIA Ciklons — pārtikas rūpniecības iekārtu demonstrācija.

Restorāns «Kaļķu vārti» (Kaļķu ielā 11a):

19.00-Konkursu "Latvijas 2008. gada pavārs" un "Riga Open Culinary Cup 2008" apbalvošanas ceremonija.

06.09.2008
Semināru programmā var būt izmaiņas! Pēdējās izmaiņas skatīt mājas lapā www.chef.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.08.2025 - 23.08.2025 Sezonas noslēguma zaļumballe Dikļos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
22. augustā plkst. 22.00 Neikenkalna Dabas koncertzālē Dikļos norisināsies sezonas noslēguma zaļumballe ar grupu “Zeļļi”. | Skatīt vairāk
7 EUR
Pāvilosta — vējš, jūra un brīvības garša Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Pāvilosta, Dienvidkurzemē aicina burātājus un skatītājus uz Baltijas piekrasti, lai kopā piedzīvotu vēja spēku, ūdens plašumu un sacensību azartu | Skatīt vairāk
Marljorka, Kipra vai Sicīlija? Estravel Latvia
Ceļojumu sezona atsākas Septembrī - Maljorkā, Kiprā un Sicīlijā! Steidzieties rezervēt un paildziniet vasaru! | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.76086903sec.