airBaltic piedāvā internetā pasūtīt karsto ēdienu pirms lidojuma

No šī gada 1. septembra airBaltic ir ieviesis jaunu pakalpojumu savu klientu labsajūtas uzlabošanai lidojuma laika, piedāvājot interneta www.airbaltic.lv pasūtīt karsto ēdienu. Pagaidām šis pakalpojums ir pieejams pasažieriem, kuri iegādājas biļetes lidojumos garajos maršrutos uz Barselonu, Nicu, Venēciju, Atēnām, Telavivu, Taškentu, Baku, Erevānu un Almati. Tuvākajā laika plānots to piedāvāt arī citos lidojumos.

Pakalpojums tiek nodrošināts sadarbībā ar ēdināšanas pakalpojumu uzņēmumu Airo Catering Services Latvija, kas šī gada aprīlī veica airBaltic pasažieru aptauju ar mērķi uzlabot ēdināšanas pakalpojumu kvalitāti un servisu lidojuma laika. Aptaujas rezultāti liecināja, ka 80% airBaltic pasažieru ir gatavi izmantot interneta vidi, lai pasūtītu ēdienu savlaicīgi pirms lidojuma.

Ēdienu ir iespējams pasūtīt biļešu iegādes procesa trešajā solī, kad ekonomiskas klases pasažieriem izvēlei tiek piedāvāts zivs vai gaļas ēdiens, ka arī deserts un vīns vai apelsīnu sula bez maksas. Karsta ēdienacena ir LVL 5 un par to var samaksāt vienlaicīgi ar aviobiļetēm. Bērnu komplekts maksa LVL 4. Pirms ēdiena izvēles iespējams aplūkot ēdiena fotogrāfijas un izlasīt aprakstu. Lai dažādotu izvēles iespējas, ēdienkarte tiks mainīta ik pēc trīs mēnešiem.

Pasūtīt ēdienu internetā ir izdevīgi, jo cena ir nedaudz zemāka nekā lidmašīnā pieejamajā ēdienkartē, ēdiens pasažieriem tiek garantēts un viņi tiks apkalpoti pirmie.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 15.10.2024 Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē! Viesistaba
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē, 15.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns | Skatīt vairāk
no 60 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Ērģeļmūzikas festivāls ORGANismi! Rēzeknes pilsētas TIC
10. – 18. oktobrī Latgales vēstniecībā GORS norisināsies 9. Starptautiskais ērģeļmūzikas festivāls “ORGANismi”. | Skatīt vairāk
SHIPSEA koncerts Mujānos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Aicinām uz SHIPSEA koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim 19. oktobrī plkst. 19.00 Mujānu biedrības namā! | Skatīt vairāk
28 EUR
Ivo Fomina koncerts “Mans ceļš” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu “Mans ceļš” viesosies Ivo Fomins. | Skatīt vairāk
no 20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.88759995sec.