Kuģītis "New Way" aizvadījis savu pirmo sezonu un gatavojas jaunajai

Sezonu veiksmīgi noslēdzis upes kuģītis „New Way”, kurš kursēja pa maršrutu Rīga – Jūrmala – Rīga un pa Lielupi! Tas spēj uzņemt gandrīz simts pasažieru vienā reisā. Kuģītis kursēja visas vasaras garumā katru dienu no piestātnes Rīgā, krastmalā netālu no skulptūras Lielais Kristaps un devās divarpus stundu garā, gleznainā braucienā, nokļūstot Jūrmalas pilsētas centrā – Majoros un vakaros dodoties atpakaļ uz galvaspilsētu!

Sezona sākās maija vidū un noslēdzās 30. septembrī. Lielākā atsaucība bija no dažādu ārvalstu tūristu puses – vidēji ap 85-90% no visiem braucējiem. Kopumā tika pārdotas 700 biļetes par 5,-Ls (jauniešu, bērnu/Lielupes braucienu) un 1200 biļetes par 10,- Ls (pieaugušo/Rīga-Jūrmala). Sezonas augstākais punkts bija jūlija un augusta mēneši. Īpaši augsts pieprasījums bijis braucieniem no Rīgas uz Jūrmalu! Tāpat kuģītim bija daudz rezervāciju uz atsevišķu pasākumu rīkošanu uz kuģīša, kāzu, korporatīvo pasākumu un dzimšanas dienu ballītēm.

Uz nākamo gadu nav plānots paaugstināt brauciena cenas, turklāt, nākamajai sezonai gatavojoties, ir plānotas arī atlaides ģimeņu un grupu biļetēm, lai pēc iespējas vairāk Latvijas ģimeņu un draugu kompāniju varētu izvēlēties doties uz Jūrmalu no Rīgas ar kuģīti.

Kuģītis ir atvērts uzņemt dažādas grupu un biznesa rezervācijas, turklāt to iespējams noīrēt arī īpašiem individuāliem pasākumiem, kuri iekļauti grafikā! Šo iespēju plānots attīstīt arī nākamgad un izvērst jaunus papildus piedāvājumus!

Kuģītis atsāks savus reisus 2009. gada 1. maijā un turpinās līdz 30. septembrim. No Rīgas tas izbrauks 11:00 no rīta, tad 14:00 un 15:30 vizinās interesentus pa Lielupes upe un 17:00 dosies atpakaļ uz galvaspilsētu.

Visi ir laipni aicināti izbaudīt braucienus ar upes kuģīti jau nākamajā sezonā! (ENG)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
27.oktobrī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā brīvdienu komēdija svingeru ritmos “Lielguļamā gulta”. Autore – Rasa Bugavičute-Pēce. | Skatīt vairāk
no 15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 14.10.2024 IESLĒDZAM APKURI - CEĻOJAM UZ SILTUMU! AirGuru
30% atlaide vairākiem galamērķiem līdz 14. oktobrim! | Skatīt vairāk
Izrāde jauniešiem “Konklāvs” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
28.oktobrī plkst.13.00 Valmieras Kultūras centrā izrāde jauniešiem “Konklāvs”. Režisors: Klāvs Kristaps Košins. | Skatīt vairāk
12 EUR
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95186019sec.