Par Latviju varēs lasīt Grieķijas ceļojumu žurnālā "Icons Traveller's" [1]

No 25. līdz 28. oktobrim Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) sadarbībā ar lidsabiedrību airBaltic un LR vēstniecību Grieķijā organizē Grieķijas žurnālistes vizīti Latvijā. Žurnāliste–Dorotija Anastasiadu ieradīsies Latvijā, lai sagatavotu materiālu par Rīgu un tūrisma objektiem ārpus tās, kurš tiks publicēts vienā no lielākajiem Grieķijas ceļojumu žurnāliem „ICON TRAVELLER’S”.

25.oktobrī Rīgā ieradīsies grieķu ceļojumu žurnāla „ICON TRAVELLER’S”. žurnāliste Dorotija Anastasiadu ar savu fotogrāfu. Žurnālistes mērķis ierodoties Latvijā ir izveidot materiālu par Latviju un Rīgu, akcentējot brīvā laika pavadīšanas iespējas Rīgā, kultūrvēsturisko objektu unikalitāti, arhitektūras īpatnības, izklaides iespējas galvaspilsētā, gan ārpus tās, kā arī apzināt populārākās un interesantākās vietas ārpus Rīgas.

Žurnālistes programma apmeklējot Latviju sāksies ar ekskursiju pa Vecrīgu un Rīgas Centrāltirgu, kā arī pavadot jaukas pusdienas LIDO atpūtas centrā, bet vakarā viesosies Latvijas Nacionālajā operā.

Savukārt nākamā dienā sekos brauciens uz rudenīgo Siguldu, apskatot populārākos Siguldas apskates objektus un vietas, bet pēcpusdienā tiks apmeklēta Jūrmala, kur žurnālistei būs iespējas izmēģināt SPA procedūras un apmeklēt „Līvu akvaparku”.

Žurnāla „ICON TRAVELLER’S” ir specializētais ceļojumu žurnāls Grieķijā, kura lasītāji lielākoties ir jauni cilvēki no 25 -45 gadiem. Žurnālā tiek publicēti raksti par populārām un interesantām vietām visā pasaulē.

Vairāk informācijas pieejams: www.icons-travellers.gr


Tūrisma attīstības valsts aģentūra ik gadus rīko ārvalstu žurnālistu vizītes Latvijā ar mērķi popularizēt mūsu valsti kā pievilcīgu ceļojumu galamērķi.

Tūrisma attīstības valsts aģentūra ir Ekonomikas ministrijas pārraudzībā esoša valsts iestāde, kas izveidota ar mērķi īstenot tūrisma politiku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 10/24/2008 13:50 vou, apsveicami! TAVA strādā! man jau liekas, ka šāda reālu žurnālistu iesaistīšana un raksti par valsti ir krietni efektīvāki nekā reklāmas laukumi par n-tūkstošiem žurnāla 10 lpp

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk
Latvija
Bezmaksas objekti – jā, Tu nepārlasīji! Bauskas TIC
Dodies Bauskas novadā uz objektiem, kas pieejami bezmaksas! Dabas takas un parki, vides objekti, māksla, arhitektūra, kulta vietas, pat sala, rātsnams un | Skatīt vairāk
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Maizes cepšana Ribbes dzirnavās! Bauskas TIC
19.oktobrī no plkst. 15:00 līdz plkst. 19:00 Grauda Spēks Maizes cepšanas meistarklase Ribbes dzirnavās! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.06680083sec.