Harley Davidson Eiropas pasākums notiks Jūrmalā [1]

Jūrmalas pilsētas dome 15.janvāra sēdē konceptuāli atbalstīja 18.gadskārtējā starptautiskā Harley Davidson Europe Ltd. (Harley Owners Group (HOG)) pasākuma rīkošanu Jūrmalā šī gada vasarā.

Harley Owners Group ir pasaulē lielākā un veiksmīgāk izveidotā Harley Davidson markas motociklu īpašnieku organizācija. Tā dibināta 1983.gadā un pašlaik apvieno aptuveni 1,2 miljonus biedru visā pasaulē. Katru gadu HOG organizē pasākumus visā pasaulē, kuros pulcējas HOG biedri un citi interesenti. Galvenais šāda veida pasākums Eiropā ir European HOG Rally, kas parasti notiek tūristu iecienītos kūrortos un kur ar motocikliem ierodas braucēji no daudzām pasaules valstīm. Pēdējos gados tajos piedalījušies arī Latvijas motociklisti: 2005.gadā - St. Tropez, Francijā, 2006.gadā - Killarney, Īrijā, 2007.gadā - Fuengirola, Spānijā, 2008.gadā - pie Garda ezera Itālijā.

Plānots, ka European HOG Rally Jūrmalā rīkotajā pasākumā, kas notiks no 25. līdz 28.jūnijam, piedalīsies aptuveni 15000 kluba biedru. European HOG Rally pasākumu ietvaros notiks Harley Davidson motociklu jauno modeļu, apģērbu un braukšanas prasmju demonstrācijas, kā arī paredzēta plaša kultūras programma ar dažādu mūzikas grupu piedalīšanos. Pasākums tiks atspoguļots televīzijā, radio, presē un elektroniskajos saziņas līdzekļos, tai skaitā HOG preses izdevumos un www.members.hog.com.

Harley Davidson Motor Company ir pasaules vecākais uzņēmums, kas ražo motociklus, un ir viena no pasaules lielākajām un slavenākajām kompānijām. Kompānijas ikgadējais apgrozījums ir 6 miljardi dolāru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Harlita 01/22/2009 10:33 Latvijai tas ir liels gods un nesīs labu popularitāti un arī ienākumus, kas šajos laikos ir ļoti būtiski!
Ar nepacietību gaidu šo pasākumu, jo tas būs viens no lielākajiem notikumiem šogad.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ivo Fomina koncerts “Mans ceļš” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu “Mans ceļš” viesosies Ivo Fomins. | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 12.10.2024 Groziņu vakars ar UFO un draugiem Valmieras novada Tūrisma pārvalde
11.oktobrī plkst.20.00 Kocēnu Kultūras namā groziņu vakars ar UFO un draugiem, DJ Japāni. | Skatīt vairāk
20 EUR
Labs ēdiens saliedē cilvēkus! Kaļķu vārti
Gaidām ciemos uz gardām un izsmalcinātām vakariņām pašā Vecrīgas sirdī! | Skatīt vairāk
Brīvdienas Astūrijas karalistē Latvia Tours
Masu tūrisma nesapostīts, īsti vēl neapgūts Pireneju pussalas gabaliņš, kas patiesībā slēpj sevī varenu pagātni, plaukstošu nākotni un elpu | Skatīt vairāk
no 659 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.93972015sec.