Latvijas Jātnieku federācija sāk jauno sezonu

Ar Latvijas ziemas čempionāta pirmā posma sacensībām šķēršļu pārvarēšanā 24.janvārī Latvijas Jātnieku federācija sāk jauno sezonu.

Latvijas Jātnieku federācijas prezidents Agris Blaus atzīst, ka pašreizējā ekonomiskā situācija valstī krietni sarežģījusi sporta federāciju darbu, jo grūti ir saglabāt līdzšinējos sponsorus un vēl sarežģītāk – piesaistīt jaunus. Taču tiek pieliktas visas pūles, lai LJF turpinātu veikt sev paredzētās funkcijas, sarīkot tradicionāli nozīmīgākās sacensības Latvijā, kā arī atbalstīt labāko sportistu startus svarīgākajos ārzemju turnīros.

Paredzēts, ka kopā ar jāšanas klubiem un to atbalstītājiem Latvijā šosezon tiks sarīkots pat vairāk sacensību nekā iepriekšējās sezonās – ap 70.

Latvijas ziemas čempionāta pirmais posms 24.janvārī sāksies pulksten 10 un notiks VA LSVC Kleisti manēžā. Programmā paredzēti seši maršruti ar augstumu sākot no 100 līdz 120 cm, vērtējums paredzēts dažādās jātnieku un zirgu vecuma un meistarības grupās, lai dotu iespēju maksimāli līdzvērtīgos apstākļos par čempionāta godalgām un punktiem trīs posmu kopvērtējumā.

Latvijas ziemas čempionāta otrais posms konkūrā risināsies 7. februārī, bet 21.februārī notiks Latvijas ziemas čempionāta pirmais posms iejādē.

Vienlaikus gribam paziņot, ka 22.janvārī iznāks jāšanas sporta un zirgkopības specializētā avīzes Zirgu Pasts 2009. gada pirmais numurs – jaunā formātā uz 48 lappusēm. Tajā pieejama plaša informācija par Latvijas un starptautiskajām aktualitātēm, stāstījums par Rīgas hipodroma vēsturi, padomi zirgaudzētājiem u. c.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk
Latvija
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Maizes cepšana Ribbes dzirnavās! Bauskas TIC
19.oktobrī no plkst. 15:00 līdz plkst. 19:00 Grauda Spēks Maizes cepšanas meistarklase Ribbes dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 12.10.2024 "Veļu laika vīzijas", pastaigu taka Engurē Tukuma TIC
Unikāla iespēja, tikai vienu reizi - šī būs pastaiga kā maģisks piedzīvojums, kur gaismas šķietami atdzīvina koku zarus un viss kļūst dzīvs. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.24622893sec.