Savu skanējumu 1. martā sāks 9. Starptautiskais Baha kamermūzikas festivāls

9. starptautiskais Baha kamermūzikas festivāls notiek no 1. marta līdz 15. aprīlim.

Festivālā arī šogad dzirdēsim izcilā baroka ģēnija Johana Sebastiana Baha, viņa iedvesmotāju, laikabiedru un skolnieku mūziku, tiksimies ar pasaulē atzītiem mūziķiem un spilgtām interpretācijām.

Festivāla atklāšanas koncertā 1. martā pl.19.00 Melngalvju nama Svētku zālē uzstāsies pasaulē augsti novērtētais baroka ansamblis no Vācijas Akademie für Alte Musik Berlin.

Pirms diviem gadiem Rīgas publika ar lielām ovācijām uzņēma kolorīto baroka ansambli no Francijas L’Arpeggiata. Arī šogad būs iespēja viņus dzirdēt klātienē programmā All'Improvviso. 14. martā pl.19.00 Lielajā ģildē ansamblis uzstāsies ar izciliem solistiem: Christina Pluhar (Austrija), Nuria Rial (soprāns, Spānija), Lucilla Galeazzi (balss, Itālija), Anna Diego (deja), Gianluigi Trovesi (džeza klarnete, Itālija).

Par pārsteidzošu varam saukt faktu, ka Rīgu apmeklēs leģendārais un pasaules slavu ieguvušais viola da gamba virtuozs, viens no vadošajiem vēsturiskās mūzikas atdzimšanas līderiem Eiropā Jordi Savall. Viņa spēli varēs baudīt 27. martā pl.19.00 Melngalvju nama Svētku zālē.

Festivālā ietvaros vairāki brīnišķīgi koncerti notiks Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē un Rīgas Latviešu biedrības Zelta zālē.

Sekojiet informācijai - www.music.lv/bachfestival un tiksimies festivāla koncertos!

Baha kamermūzikas festivāls, kas aizsācies intīmos baroka mūzikas vakaros Reiterna namā pamazām pārvērties par starptautiskas nozīmes festivālu, kas ik gadus Rīgā pulcina kopā baroka mūzikas zvaigznes no visas Eiropas, veidojot Rīgas kā muzikālas pilsētas tēlu un audzinot savu uzticīgo klausītāju loku. Sajūti baroka mūzikas harmoniju kopā ar Baha kamermūzikas festivālu!

Festivāls un tā direktore Aina Kalnciema personīgi ir pateicīga visiem festivāla sponsoriem un atbalstītājiem par dāvāto uzticību festivāla idejām arī šajā gadā!

Uz festivāla koncertiem biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīze“ kasēs (telefons: 90002000) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kuba - īpašais piedāvājums Estravel Latvia
Tūre no Rīgas ar eksursijām ar Estravel Latvia gidu // 11.03. – 25.03.2025. // vietu skaits ierobežots! | Skatīt vairāk
no 3555 EUR
Īpašais piedāvājums novembrī Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Novembris ir Latvijas dzimšanas dienas mēnesis, kurā aicinām izmantot īpašo piedāvājumu - programmu "Svini veselību!". Piedāvājums spēkā tikai | Skatīt vairāk
no 252 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.10.2024 - 11.10.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, aptverot divas nedēļas nogales – no 11. līdz 20. oktobrim. | Skatīt vairāk
Ražas svētki un gadatirgus Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
Klāt bagātais rudentiņš un septembra pēdējā svētdienā, kas šogad iekrīt 29.septembrī, kā ierasts, rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti uz | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7651248sec.