Šogad Latgales kultūrvēstures muzejam 50

Sagaidot muzeja jubileju šī gada rudenī, Latgales kultūrvēstures muzejs (Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē), sadarbībā ar Valsts Kultūrkapitāla fondu, tikko ir izdevis jaunu reklāmas bukletu, veltītu muzeja 50.gadskārtai.

Reklāmas bukleta tekstu autore ir Ineta Atpile-Jugane, fotogrāfiju autori – Aleksandrs Bondarenko un Renāte Vancāne, iekārtojuma autore – Inese Dundure. Izdevums ir pieejams latviešu, krievu un angļu valodā un sniedz īsu informāciju par Latgales kultūrvēstures muzeja vēsturi un darbību, muzejā notiekošajām aktivitātēm, muzejpedagoģiju, apskatāmajām ekspozīcijām un izmantojamajiem krājuma materiāliem.

Informatīvais buklets, kā jau ierasts, tiks dāvināts gan Rēzeknes viesiem, sadarbības partneriem un atbalstītājiem, gan arī izplatīts tūrisma izstādēs un gadatirgos, jo krāsains buklets ir ne tikai informatīva, bet arī efektīva un pārliecinoša reklāma tiem, kuri plāno ierasties Rēzeknē un iepazīt Latgales bagātības. Pavisam „svaigs”, tikko iespiests, jaunais buklets no 6. līdz 8. februārim pirmoreiz tika prezentēts starptautiskajā tūrisma gadatirgū “Balttour 2009” Rīgā, kur, sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas un rajona tūrisma informācijas centru, Latgales kultūrvēstures muzejs iekļāvās vienotā Latgales stendā ar saukli „Tavas skaistākās brīvdienas Latgalē”.

Latgales kultūrvēstures muzejs ieņem nozīmīgu vietu gan latgaliešu literatūras, gan Latgales glezniecības un keramikas kolekciju saglabāšanā, papildināšanā un popularizēšanā. Pasaule Latgales keramiku novērtē kā izcilu, un Latgales kultūrvēstures muzejs ir ieinteresēts piesaistīt aizvien jaunus sadarbības partnerus un apmeklētājus, lai ļautu šo izcilību ieraudzīt, aptaustīt un sajust.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Žiga ceļojumu jubilejas tūre Valmieras novada Tūrisma pārvalde
19.oktobrī plkst.12.00 Valmieras Kultūras centrā Žiga ceļojumu jubilejas tūre. Grāmatas prezentācija. | Skatīt vairāk
15 EUR
Jaunums! Pankūku rīti Hercogā! Hercogs Mārupe
No rīta nekas nesmaržo labāk par svaigi ceptām pankūkām! 🧑‍🍳 Ielūdzam jūs uz gardām brokastīm sestdienu un svētdienu rītos no plkst.11 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.10.2024 - 16.10.2024 Rudens restorāna nedēļa Baltvillā Baltvilla
Kastaņi, trifeles, brieža steiks un kvasa saldējums - tādas rudenīgas noskaņas atradīsiet mūsu 3 kārtu īpašajā ēdienkartē no 8.-14.oktobrim par | Skatīt vairāk
Aviobiļetes kūrortu galamērķos Estravel Latvia
Pēdējā brīža piedāvājumi. Viesnīcas jautājiet Estravel Latvia ceļojumu konsultantam | Skatīt vairāk
no 49 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.1978941sec.