Ziemeļu Ministru padomes birojs rīko vakaru Nordic style - Ziemeļu puse

Februāra pēdējā ceturtdiena drīz būs klāt un visi interesenti tiek aicināti uz neformālu tikšanās vakaru Nordic style - Ziemeļu puse, Ziemeļu Ministru padomes birojā 26. februārī plkst.17.30.

Šoreiz īpašo viesu statusā džeza mūziķis Deniss Paškevičs ar draugiem un stāstu par Balticness projektu, kā arī par Latvijas atpazīstamības veicināšanu Baltijas jūras reģionā, par kuru Deniss saņēma Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas atzinības rakstu.

Nordic Style – Ziemeļu puse ir nosaukums jaunajam raidījumu ciklam par Ziemeļvalstīm Latvijas Televīzijas 1.kanālā svētdienās. Tas stāsta par cilvēkiem, notikumiem, mītiem, mistērijām, reāliem atgadījumiem un dzīvesstilu kopumā.

Nordic Style – Ziemeļu puse tagad ir arī parole neformālajiem tikšanās, diskusiju un socializēšanās vakariem īsti ziemeļnieciskā gaisotnē katra mēneša pēdējā ceturtdienā Ziemeļu Ministru padomes birojā Rīgā.

Aicināti ir visi un ikviens – studenti, diplomāti, mājsaimnieces, politiķi, uzņēmēji, ierēdņi, aktieri, žurnālisti un visi tie, kam ir interese par Ziemeļiem. Lai piedalītos nepieciešama tikai liela zinātkāre un vēlme socializēties! Nāc pats un ņem līdzi draugus!

Laiku pa laikam aicināsim uzstāties arī interesantas personības dalīties savos stāstos par Ziemeļvalstīm vai diskutēt par kādu īpašu tēmu. Un visi kopā radīsim jauku atmosfēru!

Sirsnīgi gaidīti ceturtdien, 26. februārī plkst. 17.30 Ziemeļu Ministru padomes birojā Rīgā, Marijas ielā 13/3 (Berga Bazārā).

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bēdziet no pelēcības un plānojiet atpūtu! 1Travel
Latvijā tuvojas garās, tumšās dienas, taču jums ir iespēja aizbēgt uz saulaino ĒĢIPTI! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.09.2024 - 12.10.2024 Tūtisma rallijs Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Pievienojies unikālajam piedzīvojumam un piedalies pirmajā Dienvidkurzemes novada tūrisma rallijā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Aviobiļetes kūrortu galamērķos Estravel Latvia
Pēdējā brīža piedāvājumi. Viesnīcas jautājiet Estravel Latvia ceļojumu konsultantam | Skatīt vairāk
no 49 EUR
Samantas Tīnas akustiskais koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 aicinām uz Samantas Tīnas akustisko koncertu “Vēstule Tev” koncertzālē “Valmiera”. | Skatīt vairāk
26 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95798802sec.