Latvijas dabas muzejā salidojuši putni

Latvijas Dabas muzejā šī gada 18.martā muzeja ornitologam Dmitrijam Boiko, griežot sarkano lentu, tika atklāta fotoizstāde „Mans putns”. No 7. marta līdz 30. augustam izstāde būs aplūkojama Dabas muzeja 3. stāva zooloģijas ekspozīcijā.

Šogad fotokonkursā piedalījās 168 dalībnieki, vērtēšanai iesūtot 422 fotogrāfijas – rekordliels fotogrāfiju skaits. Fotogrāfijas vērtēja profesionāls fotogrāfs Māris Kundziņš, dabas fotogrāfi Rolands Lebuss un Aivars Petriņš.

Apmeklētājiem bija sagatavots īpašs uzdevums – atminēt 6 putnu balsis, tajā skaitā ziemeļu gulbi un balto stārķi. Atrakcijā paši atraktīvākie izrādījās pieaugušie.

Balvas tika sarūpētas no Latvijas Dabas muzeja un sadarbības partneriem: Latvijas Nacionālā zooloģiskā dārza un Dabas aizsardzības pārvaldes. Pašu jaunāko fotogrāfu grupā 1. vietu ieguva Līva Mankuss, savukārt jauniešu grupā pirmo vietu ieguva Madara Eglīte. Pieaugušo grupā, kas tika pārstāvēta viskuplākajā skaitā, pirmo vietu ieguva Kārlis Zariņš. Un senioru grupā jau otro gadu pēc kārtas 1. vieta tika piešķirta Vadislavam Kundziņam. Fotokonkursā saviem favorītiem konkursa atbalstītāji pasniedza arī veicināšanas balvas.

Uz izstādes atklāšanas pasākumu bija ieradušies 105 apmeklētāji, tajā skaitā ne tikai laureāti, bet arī lielākie līdzjutēji – ģimenes locekļi un draugi, kas kuplināja fotoizstādes atklāšanu. Visiem dalībniekiem bija iespēja apmeklēt arī Latvijas Dabas muzeja ekspozīcijas un izstādi „Iepazīsties – purvs” bez maksas.

Izstāde ir apskatāma muzeja darba laikā ar muzeja ieejas biļetēm. Sīkāka informācija: muzejā pa tālruni 6 7356024

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izcila 3 zvaigžņu viesnīca Rīgas centrā! Viktorija
Viesnīca Viktorija atrodas atjaunotā jūgendstila ēkā, Rīgas centrā, 15 minūšu pastaigas attālumā no Vecrīgas. | Skatīt vairāk
no 30 EUR
Atvasaras sezona Grieķijas salās! Tez Tour Latvia
Lidojums no Rīgas un atpakaļ (sadarbībā ar a/k airBaltic ; nododamā bagāža – 23 kg / rokas bagāža – 8 kg); dzīvošana viesnīcā, grupas | Skatīt vairāk
Ražas svētki un gadatirgus Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
Klāt bagātais rudentiņš un septembra pēdējā svētdienā, kas šogad iekrīt 29.septembrī, kā ierasts, rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti uz | Skatīt vairāk
Aviobiļetes kūrortu galamērķos Estravel Latvia
Pēdējā brīža piedāvājumi. Viesnīcas jautājiet Estravel Latvia ceļojumu konsultantam | Skatīt vairāk
no 49 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Biznesa augstskola Turība
,


Estravel Latvia
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.36603498sec.