airBaltic atmaksās biļešu naudu darbu zaudējušajiem

Latvijas nacionālā aviosabiedrība airBaltic atmaksās pilnu ekonomiskās klases biļetes vērtību pasažieriem, kuri laikā no aviobiļetes iegādes līdz lidojuma dienai zaudējuši darbu.

Jaunie noteikumi attieksies uz Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) iedzīvotāju iegādātajām ekonomiskās klases biļetēm, kas pirktas pēc 2009. gada 16. aprīļa.

„Mēs redzam, ka pēdējā laikā Baltijas valstīs aizvien vairāk cilvēku zaudē darbu, tādēļ mums jābūt saprotošiem un jānāk pretī saviem pasažieriem, kompensējot biļetes iegādei iztērēto naudu,” uzsver Latvijas nacionālās aviosabiedrības airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks.

airBaltic klienti ir laipni aicināti aviokompānijas birojos, kur, uzrādot atbilstoši noformētu izziņu par bezdarbnieka statusu no Nodarbinātības valsts aģentūras (Latvija), Darba biržas (Lietuva) vai Bezdarba apdrošināšanas departamenta (Igaunija), būs iespējams saņemt kompensāciju.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit astoņas lidmašīnas: desmit Boeing 737-500, sešas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un desmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļņas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Latvija
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Atvērto durvju diena pie Piena aitām Bauskas TIC
Tev ir iespēja piedalīties meistarklasē un citās aktivitātēs kopā ar "Piena aitas" un Z/S "Krišjāņi" saimnieci! Pieteikšanās līdz 10.oktobrim! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Daugavkrasti
,


Grand Palace Hotel
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.99980903sec.