Dikļu pilī turpinās kultūras dzīve un atklāta jauna Vasaras terase

Vasarīgs dzīvesprieks valda Dikļu pilī un rīkotajos pasākumos. Sākot ar 1. maiju, blakus Klēts koncertzālei darbu uzsāk Vasaras terase. Veselīgi, uz vietas gatavoti ēdieni, no dažādiem bioloģiski audzētiem produktiem pils šefpavāra Valtera Zirdziņa izpildījumā gaidīs tuvākus un tālākus viesus.

Jaunā vasaras terase atrodas pils parkā, ziedu smaržu un līdzās esošās upītes čalu ieskauta. Ērti galdiņi ar nojumēm, pie atklātā grila rosīsies pats pils Šefpavārs, un ar veselīgiem gardumiem lutinās lielos un mazos viesus. Dzērienu cienītājiem sarūpēti izsmalcināti vasaras vīni un vīnu kokteiļi, kurus ieteikuši atzīti vīnu speciālisti no Itālijas, kā arī jaunais „Valmiermuižas alus.”

„Šogad vairāk kā citkārt esam izslāpuši pēc saules un pozitīvām emocijām”, stāsta Dikļu pils direktore Ineta Litte. „Ziedošā daba, putnu dziesmu romantika, no sirds gatavoti ēdieni un izsmalcināti dzērieni sniegs patiesu labsajūtu ikvienam. Dikļu pils Vasaras terase ir vieta kur katrs viesis jutīsies izcili labi.”

Pavisam drīz, jau 8.maijā, mākslas izstādi Klēts zālē nomainīs ekspozīcija ar vēstures elpu – „Vācu kultūras mantojums Valmieras rajonā – muižas, pilis, baznīcas”. Dikļu pils ir viens no šādiem vēstures lieciniekiem – vācu barona Paula fon Volfa būvētā neobaroka celtne.

Maija mēnesī Dikļu pilī turpinās arī koncertdzīve.
Mātes dienai veltīs koncerts visai ģimenei notiks 10. maijā, pl. 16:00, kad Valmieras mūzikas skolas kora un kamerorķestra izpildījumā izskanēs bērnu opera „Iedomīgais sienāzis”. Vairāk kā 60 dalībnieki izdzīvos komponista Māra Lasmaņa un Dzidras Rinkules - Zemzares sirsnīgo darbu.
Ģimenēm īpašas atlaides biļešu iegādei.

„Neparasto vārdu ballīte”, 22. maijā sāksies 21:00 vakarā, kad pie galdiņiem par jautrību un prieku rūpēsies Valmieras grupa „Blēži”. Īpaši gaidīti būs neparasto vārdu īpašnieki, kuriem sarūpēti negaidīti un jauki pārsteigumi.

Apburošās ENDIAS (Endijas Rezgales) koncerts „Sirds balsis”, notiks 24. maijā, pl. 16:00. Klausītājus priecēs garīgā un populāru mūziklu mūzika, kā arī tautas dziesmas un Dienvidafrikāņu melodijas.

Biļetes uz pasākumiem nopērkamas „Biļešu paradīze” kasēs visā Latvijā vai Dikļu pils administrācijā piesakoties pa tālr. 64207480

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Latvija
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.19000912sec.