Vienu dienu Rīgas Krievu teātra ēka atvērta apmeklētājiem

2009.gada 11.maijā, turpinot pērn lielu apmeklētāju interesi guvušo tradīciju uz vienu dienu plašākai sabiedrībai atvērt rekonstrukcijā esošā Rīgas Krievu teātra ēkas durvis, tādējādi dodot unikālu iespēju ikvienam interesentam klātienē apskatīt kultūrvēsturiskā nama atjaunošanas procesu, Rīgas domes Īpašuma departaments organizē jau otrās „Teātra atvērto durvju dienas”.

Atvērto durvju dienas ietvaros plkst.13.00 sava teātra ēku plāno apmeklēt Rīgas Krievu teātra trupa, no plkst.13.30 līdz plkst.15.00 būvobjekts Kaļķu ielā 16 būs atvērts apskatei arī visiem citiem interesentiem.

Apmeklējuma laikā organizētās grupās būs iespēja apskatīt teātra ēku , kur norit rekonstrukcijas darbi, saņemt plašāku informāciju par remontdarbu gaitu, jau paveikto un tuvākajiem plānotajiem darbiem, kā arī uzzināt plašāku informāciju par teātra ēku kompleksa paredzamo izskatu un iekštelpu plānojumu pēc tā rekonstrukcijas.

Rīgas Krievu teātra ēku kompleksa pilna rekonstrukcija un restaurācija pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma uzsākta 2008.gada oktobrī. Tehniskā projekta autors ir arhitektu birojs Graf X, rekonstrukcijas un restaurācijas darbus veic būvfirma Re&Re.

Teātra ēku kompleksa rekonstrukcijā, kas ir pēdējais līdz šim vēl neatjaunotais nams Līvu laukumā, Rīgas dome ieguldījusi 15,6 miljonus latu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
10 dienas programmā “Antistress” būs kā ceļojums, kas ved arvien tālāk prom no enerģijas trūkuma, noguruma, nomāktības, bet ved arvien tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 15.10.2024 Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē! Viesistaba
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē, 15.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns | Skatīt vairāk
no 60 EUR
Vienīga vieta Ziemeļeiropā Neredzamā Pasaule
Atklāj pasauli pilnīgā tumsā vienīgajā Ziemeļeiropas muzejā. Uzzini, kā strādā tava dzirde, tauste, oža un garša. Rezervē ekskursiju jau šodien! | Skatīt vairāk
Izrāde jauniešiem “Konklāvs” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
28.oktobrī plkst.13.00 Valmieras Kultūras centrā izrāde jauniešiem “Konklāvs”. Režisors: Klāvs Kristaps Košins. | Skatīt vairāk
12 EUR
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Nikos Travel
,


Kaļķu vārti
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.52921009sec.