LIDO aicina uz Ģimeņu sporta svētkiem 2009

Bērnu aizsardzības dienas gaidās Latvijas Tautas sporta asociācija un biedrība „World of Strongman” sadarbība ar ''LIDO Atpūtas centrs'' aicina ģimenes piedalīties „Ģimenes sporta svētkos LIDO 2009”, kas notiks sestdien, 30. maijā, ''LIDO Atpūtas centrā'', Rīgā, Krasta ielā 76.
„Ģimeņu sporta svētki LIDO 2009” tiek organizēti, lai dotu iespēju ģimenēm pavadīt dienu, aktīvi atpūšoties un kopīgi piedaloties dažādās sportiskās aktivitātēs, spēlēs un stafetēs. Tas ir pasākums, kura mērķis ir gan veicināt ģimenes pavadīt vairāk laika kopā, gan parādīt, ka aktīvs dzīvesveids un sportiskas nodarbes nebūt nav domātas tikai profesionāliem sportistiem.

Pasākuma ietvaros norisināsies:

Ģimenes sporta festivāls. Pasākuma programmas ietvaros ieplānotas komandu fiziskās aktivitātes, tai skaitā spēles ar skriešanas, lēkšanas un citiem elementiem, ģimenes stafete, kā arī individuālie veidi, atrakcijas un konkursi. Lai piedalītos sacensībās, ģimenē jābūt vismaz vienam 6 – 12 gadus vecam bērnam. Iekļautajās disciplīnās uzsvars tiek likts nevis uz fiziskās sagatavotības līmeni, bet gan sportisko garu, jautrību, komandas saliedētību, ātrumu. Katrā disciplīnā tiks noteikti arī uzvarētāji, taču mērķis nav noteikt čempionus, bet gan aicināt pēc iespējas vairāk ģimenes kopā sportot.
Sīkāku informāciju par pasākumu un pieteikšanos iespējams iegūt LTSA mājas lapā sportsvisiem.lv., zvanot pa tālruni   67226215 , vai rakstot e-pastu ltsa@riga.lv. Dalība festivālā ir bezmaksas!!!

Latvijas čempionāts ''LIDO KAUSS 2009'' svaru stieņa stiepšanā guļus uz reižu skaitu, kuru organizē Latvijas Pauerliftinga federācija. Šīs ir vienas no masveidīgākajām sacensībām, jo spēku pārbaude tieši šajā izpausmes formā sacensības padara pievilcīgas visdažādāko sporta veidu pārstāvjiem — gan kultūristiem, gan cīkstoņiem, gan, piemēram, Latvijas airēšanas leģendai Klementjevam.
Kā vienmēr Lido kausu kuplina visdažādākie paraugdemonstrējumi — mākslas vingrošana, cīņu sporta veidi, militārās tehnikas demonstrējumi un konkursi skatītājiem ar vērtīgām balvām. Informāciju par pasākumu un pieteikšanos iespējams iegūt zvanot pa tālruni   29273233 , vai rakstot e-pastu lpf@sp.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maizes cepšana Ribbes dzirnavās! Bauskas TIC
19.oktobrī no plkst. 15:00 līdz plkst. 19:00 Grauda Spēks Maizes cepšanas meistarklase Ribbes dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Neparastā Neapole Madonā? Madonas TIC
Rudens beidzot ir atnācis pa īstam, bet mēs NEparasti sērijas turpinājumā dodamies uz saulaino Itāliju – picēriju “Neapole” Madonā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 12.10.2024 Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88539195sec.