Pētera Upīša dārzs aicina nogaršot saldos ķiršus

Smaržīgie ceriņi, kuru dēļ Latvijas Valsts augļkopības institūta jeb Pētera Upīša dārzu Dobelē šopavasar apmeklēja 27 tūkstoši cilvēku, ir noziedējuši, taču dārzs joprojām gaida ciemiņus.

Īpaši pievilcīga pašlaik ir saldo ķiršu „paradīze”, kur 4 hektāru platībā izveidota 50 šķirņu kolekcija. Garšīgās ogas jau ir ienākušās, tāpēc institūta darbinieki jūlijā piedāvā vēl nebijušu iespēju apvienot Pētera Upīša muzeja un dārza apskati ar gastronomiskajiem priekiem. Dārza apmeklētājiem ekskursijas laikā ļaus pašiem plūkt no koka un garšot saldos ķiršus, kamēr vien vēders pilns.

Ekskursijas notiks tikai ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālruni 26408655. To sākuma laiki katru dienu pulksten 10.00, 13.00, 15.00. Ekskursijas laikā būs iespējams iegādāties ķiršus arī mājup vešanai. Ja nebūsiet slinki un ogas savāksiet paši, - atlaide 25% apmērā no pārdošanas cenas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 14.10.2024 IESLĒDZAM APKURI - CEĻOJAM UZ SILTUMU! AirGuru
30% atlaide vairākiem galamērķiem līdz 14. oktobrim! | Skatīt vairāk
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk
Ražas svētki un gadatirgus Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
Klāt bagātais rudentiņš un septembra pēdējā svētdienā, kas šogad iekrīt 29.septembrī, kā ierasts, rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti uz | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 15.10.2024 Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē! Viesistaba
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē, 15.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns | Skatīt vairāk
no 60 EUR
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.61302495sec.