Apbalvo spēles Dzelzs ceļotāji uzvarētājus

Latvijas dzelzceļa jubilejas 90.gadadienā 5.augustā Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā Latvijas dzelzceļš (LDz) kopā ar portālu draugiem.lv apbalvoja spēles Dzelzs ceļotāji uzvarētājus.

LDz kopā ar populāro portālu draugiem.lv jūlija sākumā portālā izsludināja vairākas spēles par dzelzceļa tematiku – zināšanu un loģikas spēli Brain, kurā spēlētājiem ir jāparāda savas zināšanas par dzelzceļu; dzelzceļa puzzle, kuru spēlējuši vairāk kā 42, 5 tūkstoši spēlētāju; kā arī piedzīvojumu spēle Dzelzs ceļotāji, kuras ietvaros dalībniekiem no vairākām komandām vajadzēja ātrāk par citiem apmeklēt noteiktas Latvijas dzelzceļa stacijas, nofotogrāfēties pie tām un izvietot savas bildes portālā draugiem.lv.

Piedzīvojumu spēlei bija reģistrējušās 9096 komandas, kurās kopā bija gandrīz 14,5 tūkstoši spēles dalībnieku. 20 komandas ir apbraukušas un reģistrējušās visos 24 kontrolpunktos.

Par piedzīvojumu spēles uzvarētājiem kļuva un piedzīvojumiem pilnu braucienu ar vilcienu uz Parīzi laimēja komanda Get a Life. Otro vietu un biļetes braucienam uz Sanktpēterburgu vai Maskavu sev izvēlētajā laikā šoruden ieguva komanda Baložu pilni pagalmi. Savukārt trešo vietu un iespēju trīs mēnešus braukt bez maksas jebkurā no A/S Pasažieru vilciens vilcienu maršrutiem laimēja komanda Piedzīvojumu meklētāji.

Komandu dalībnieki, kā arī spēļu Brain un Puzzle uzvarētāji, kuri nevarēja ierasties uz balvas saņemšanu 5.augustā aicināti saņemt savas balvas Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 17.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.10.2024 - 13.10.2024 Ražas svētki Laucesā  TAKA
Ansamblis ”Prieks”, bērnu studija ”Skārbnīca”, literārais klubs ”DIALOGS” un citi viesi. Marinējumu izstāde un degustācija. | Skatīt vairāk
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Ivo Fomina koncerts “Mans ceļš” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu “Mans ceļš” viesosies Ivo Fomins. | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Nakts Velobums Liepājas reģiona TIB
27. septembris, solās būt īpaša, jo no pulksten 20 Liepājas ielas pārņems Nakts Velobums – velorogaininga sacensības, kas noslēgs aktīvo | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.84315109sec.