Tuvojas "Tango Sun Festival" - 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls

Tuvojas “TANGO SUN FESTIVAL” - 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls, kuru no 17.-23. augustam Rīgā un Jūrmalā organizē Argentīnas tango deju studija “Tangostudio” un tās vadītāji Aigars Stirna un Ginta Opmane. Festivāla ietvaros Jūrmalā notiks 43 tango meistarklases pie pasniedzējiem no Argentīnas un Vācijas, 4 milongas ar lieliskiem mūziķiem, DJs un pasniedzēju priekšnesumiem, koncerts, modes un kurpju pārdošana, bet Rīgā - gaisa deju meistarklases, brīvdabas milongas un priekšnesumi.

Informācija: www.tangostudio.lv, mob.26344457.

******

16. un 17.augustā Rīgas Kinostudijā GAISA DEJU nodarbības, kuras vadīs profesionālie dejotāji un horeogrāfi Ugo Mastrolorenco un Agnese Vanaga no Argentīnas. Tajās piedalīties var jebkurš interesents. Ieeja: 15 Ls. Gaisa dejas var redzēt: www.youtube.com/watch?v=wUfpND8bnr4&feature=channel_page Informācija: www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/gaisa_dejas_meistarklases.

***

17.augustā 15:30-18:30 Vecrīgā, kafejnīcā “Nekādu problēmu” Doma laukumā, pasniedzēju no Argentīnas Hugo Mastrolorenzo un Agneses Vanagas priekšnesumi, tango pamatsoļu apmācība un brīvdabas milonga. Ieeja brīva!

***

MILONGAS 17., 18. un 19. augustā no 20:00-24:00 Vecrīgā, bārā “I LOVE YOU”. Ieeja brīva!

***

Turpinās reģistrēšanās festivāla TANGO MEISTARKLASĒM. Dejotājiem no Latvijas saglabājas atlaides - viena meistarklase maksās 15 EUR (10 Ls). Reģistrēšanās rakstot uz: festival@tangostudio.lv. Informācija: tel.29745849 (Reinis). No 20.- 23.augustam Jūrmalā, viesnīcā „Baltic Beach Hotel” (Majoros, Jūras ielā 23/25) un Majoru kultūras namā (Jomas ielā 35) notiks 43 tango meistarklasēm, kuras vadīs lieliski pasniedzēji - Juan Camerlingo un Diana del Valle, Hugo Mastrolorenzo un Agnese Vanaga, Marcelo Soria un Veronica Villarroel (visi-Argentīna), Salvador un Ilona Rios (Vācija). Var pieteikties gan dejotāji ar pieredzi, gan iesācēji. Meistarklašu progammu skatieties: www.tangostudio.lv/eng/tango_festival0123/programme0

***

Dejotāji bez partneriem!. Lūdzu, droši piesakieties, paziņojiet savus datus rakstot uz: festival@tangostudio.lv un partneru meklēšanai izmantojiet interneta saiti: www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/deju_partneru_meklesana. Pie Agneses un Hugo var pieteikties arī bez deju partnera!!!

***

No 20.- 23.augustam Jūrmalā viesnīcā „Baltic Beach Hotel” notiks Argentīnas tango vakari – milongas, kuras apmeklēt varēs visi tango mīļotāji neatkarīgi no dejotprasmes. Biļetes uz milongām varēs iegādāties festivāla laikā un pirms ieejas. Biļešu cenas: 7 Ls (20.08. un 23.08.) un 10 Ls (21.08. un 22.08.).

20.augustā festivāla atklāšanas milongu (tango vakaru) vadīs DJ Salavador (Vācija).

21. un 22.augustā milongas vadīs slavenais tango dīdžejs DJ Carlos (Argentīna), spēlēs ievērojamais bandoneonists Jürgen Karthe un viņa vadītais mūziķu kvartets “Cuarteto Bando” (Vācija). Milongās ar priekšnesumiem uzstāsies festivāla pasniedzēji - Juan Camerlingo un Diana del Valle, Hugo Mastrolorenzo un Agnese Vanaga, Marcelo Soria un Veronica Villarroel (visi –Argentīna), Salvador un Ilona Rios (Vācija).

23.augustā festivāla noslēguma milongu vadīs DJ Evaldas (Lietuva), spēlēs mūziķu kvartets “Undertango” (Latvija).

***

Sestdien, 22.augustā Rīgas svētku ietvaros Vērmaņdārzā (12:00-16:30) notiks brīvdabas milonga un neliels tango uzvedums 20.-30.gadu noskaņās, “Tangostudio” vadītāji Aigars Stirna un Ginta Opmane sniegs priekšnesumus un vadīs tango pamatsoļu apmācību iesācējiem. Laipni aicināti visi tango dejotāji! Daugavas krastmalā (17:00-18:00) notiks tango sajūtu darbnīca, priekšnesumus sniegs Ginta un Aigars, uzstāsies mūziķi "Cuarteto Bando" (Vācija). Informācija: www.rigassvetki.lv, www.7vestulesrigai.lu.lv. Ieeja brīva!

***

Svētdien, 23.augustā (19:00-20:30) viesnīcā „Baltic Beach Hotel” notiks Argentīnas tango koncerts. Koncertā ar deju priekšnesumiem uzstāsies pasaulē labi pazīstamie tango dejotāji no Argentīnas Huans Kamerlingo un Diāna Delvale, Ugo Mastrolorenco un Agnese Vanaga. Koncertā spēlēs pazīstamākais Latvijas tango mūziķu kvartets „Undertango”. Biļetes uz koncertu var iegādāties „Biļešu serviss” kasēs un www.bilesususerviss.lv un pirms koncerta pie ieejas. Biļešu cenas: 18 Ls un 20 Ls. Koncerta laikā notiks vīna degustācija. Ar koncerta biļeti varēs apmeklēt arī festivāla noslēguma milongu. Informācija: pa tel.26344457 un www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/tango_koncerts.

***

Tuvāka informācija par festivāla programmu: www.tangostudio.lv, pa tel. 26344457 (Aigars Stirna), e-pasti: aigars@tangostudio.lv un festival@tangostudio.lv.

***

Festivāls iesaka apmeklēt bāru “I LOVE YOU” Vecrīgā (Aldaru ielā 9). Visiem festivāla dalībniekiem bārā no 15.-23.augustam 10% atlaides ēdieniem un dzērieniem!

Festivālu atbalsta: Valsts Kultūrkapitāla fonds, MOBILLY, bārs „I LOVE YOU”, Argentīnas vēstniecība, RIPOMĀJA.LV, I -DEJAS MĀJA, Rīgas kinostudija, Rīgas svētki, Baltic Beach Hotel, Majoru kultūras nams, SIA Eden Springs Latvia, SIA „Mestako”, tērpu salons „Kāzām un ballēm”, SIA Coba, SIA Aģentūra Lottand.

Informatīvie atbalstītāji: Lattelecom uzziņu dienests 1188, Nacionālā ziņu aģentūra „Leta”, portāls „draugiem.lv”, TV24, portāls „travelnews.lv”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Ērģeļmūzikas festivāls ORGANismi! Rēzeknes pilsētas TIC
10. – 18. oktobrī Latgales vēstniecībā GORS norisināsies 9. Starptautiskais ērģeļmūzikas festivāls “ORGANismi”. | Skatīt vairāk
Izcila 3 zvaigžņu viesnīca Rīgas centrā! Viktorija
Viesnīca Viktorija atrodas atjaunotā jūgendstila ēkā, Rīgas centrā, 15 minūšu pastaigas attālumā no Vecrīgas. | Skatīt vairāk
no 30 EUR
20-30% atlaide Deluxe kruīziem ar Ponant Estravel Latvia
Rudens un Ziemas kruīzi aizvadot 2024. gadu. Neaizmirstami pavadītam medusmēnesim vai sen kārotajām brīvdienām! | Skatīt vairāk
no 1780 EUR
Jaunums! Pankūku rīti Hercogā! Hercogs Mārupe
No rīta nekas nesmaržo labāk par svaigi ceptām pankūkām! 🧑‍🍳 Ielūdzam jūs uz gardām brokastīm sestdienu un svētdienu rītos no plkst.11 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59594989sec.