Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā sākas rudens-ziemas sezona

No 2009.gada 1. oktobra Brīvdabas muzejā sākas rudens/ ziemas sezona. Turpmākos mēnešus muzejs apmeklētājiem būs pieejams piecas dienas nedēļā - no trešdienas līdz svētdienai - līdzšinējo septiņu dienu vietā.

Tāpat rudens/ ziemas sezonā ir izmaiņas muzeja ekspozīcijas pieejamībā. Pastāvīgi būs iespējams apskatīt atsevišķas eksponātēkas, kurās var turpināt darbu arī rudens/ziemas laika apstākļos. Apmeklētāji būs laipni gaidīti Kurzemes sētā, Usmas baznīcā, Nidas dūmistabā, Kurzemes zvejnieku ciema „Lurķu” mājās, Krievu zemnieka sētā un Vidzemes sētā, iepriekš pie ieejas vārtiem piesakoties ēku apskatei. Grupu apmeklējumus tāpat kā līdz šim aicinām pieteikt iepriekš.

Tā kā tiek slēgta liela daļa ekspozīcijas, arī cena muzeja apmeklējumam ir samazināta par 50%. Ziemas sezonā pieaugušajiem biļete maksās 1 LVL, studentiem 0.75 LVL, skolēniem, pensionāriem un invalīdiem tāpat kā iepriekš biļete maksās 0,50 LVL.

Bez maksas muzejs ir pieejams 1. grupas invalīdiem, pirmsskolas vecuma bērniem, internātskolu audzēkņiem, ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas iestādēs esošiem, diviem pedagogiem, kas pavada skolēnu grupu, tūristu grupas pavadošajam grupas vadītājam, muzeju darbiniekiem un ICOM biedriem (uzrādot apliecību), žurnālistiem (uzrādot apliecības).

Nemainīgi arī ziemas sezonā notiks gadskārtējie rudens/ziemas sezonas pasākumi – 8. novembrī – Mārtiņu svinēšana, 20. decembrī – ziemas saulgriežu godināšana un 26. decembrī – Ziemas balle Brīvdabas muzejā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neparastā Neapole Madonā? Madonas TIC
Rudens beidzot ir atnācis pa īstam, bet mēs NEparasti sērijas turpinājumā dodamies uz saulaino Itāliju – picēriju “Neapole” Madonā! | Skatīt vairāk
Latvija
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 12.10.2024 Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 11.10.2024 Baudi rudeni dabas takās Bauskas novadā! Bauskas TIC
Atklāj senāko zemgaļu, augstāko iekšzemes, iespaidīgākās karsta kritenes Latvijā, mītisko Dievdārziņu un salu, kur Mūsai un Mēmelei satekot, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.13327098sec.