Pārtikas izstāde Riga Food 2010 gatavojas rudens sezonai

No 08.09.2010 līdz 11.09.2010 Ķīpsalā notiks 15. starptautiskā pārtikas izstāde “Riga Food 2010”, kurai šobrīd aktīvi piesakās uzņēmēji no vairāk nekā 40 valstīm un izstādes oranizatori attīsta jaunu virzienu tematiskajā ekspozīcijā – kulināro tūrismu.

“Riga Food” ir plašākā pārtikas nozares izstāde Baltijā, kur ik gadu tiekas pārtikas industrijas profesionāļi no visas pasaules, lai sekmētu savu biznesu un izstādē iepazītos ar aktualitātēm pārtikas produktu un dzērienu ražošanā un to pārstrādē, ar jaunākajām tehnoloģijām un iekārtu piedāvājumu, iepakojuma risinājumiem, veikalu un sabiedriskās ēdināšanas piedāvājumu, viesnīcu aprīkojuma un servisa iespējām, kā arī lai piedalītos nozares biznesa forumā un starptautiskos pārtikas industrijas profesionāļu konkursos.

“Izstādi “Riga Food” kā atbalstu biznesa aktivitātēm un daudzpusīgu mārketinga rīku izmanto gan pieredzējuši, tradīcijām bagāti Latvijas un ārvalstu uzņēmumi, gan arī mazi ražotājuzņēmumi, kas šobrīd vēlas nostiprināt savu pozīciju tirgū, lai ekonomikas atveseļošanās brīdī būtu spēcīgi, pieprasīti un konkurētspējīgi uzņēmumi. Izstādes organizatori nodrošina izdevīgus dalības nosacījumus arī maziem uzņēmumiem, kas attīstās un līdz šim nav piedalījušies liela mēroga izstādēs, taču ir gatavi sevi prezentēt plašākam profesionāļu un apmeklētāju lokam,” saka izstādes “Riga Food” projekta vadītājs Rolands Nežborts.

Jauns virziens izstādē – kulinārais tūrisms

Sekojot pasaules attīstības tendencēm, izstādē “Riga Food” šogad tiks akcentēts kulinārā tūrisma veicināšanas virziens, kas paplašinās jau līdz šim esošo pavārmākslas un viesnīcu un restorānu aprīkojuma zonu.

“Riga Food” jaunās tēmas mērķis ir prezentēt Latvijas kulinārijas tūrisma iespējas, pavārmākslas, kulinārijas un viesmīlības tradīcijas, kas ir interesantas gan ārvalstu viesiem, gan vietējiem iedzīvotājiem. Tāpat izstādē tiks prezentētas arī citu valstu kulinārās īpatnības un plašais piedāvājums.

Kulinārā tūrisma tēmu izstādē ievadīs vairāki pavāru, konditoru un bārmeņu meistarības konkursi, kuru mērķis ir izcelt talantīgākos un virtuozākos amata meistarus, kā arī demonstrēt profesionāļu fantāzijas lidojumu un prasmes. Izstādes 1.hallē būs plaša viesnīcu un restorānu aprīkojuma sadaļa, galda servēšanas paraugdemonstrējumu zona, kā arī Latvijas labāko restorānu un kafejnīcu ekspozīcija.

Šobrīd notiek aktīvs darbs pie īpašas pasākumu programmas veidošanas, kas piedāvās kulinārā tūrisma tēmu atklāt gan no profesionālā skatu punkta, gan gardēža iespējām.

Vairāk par izstādi: http://www.rigafood.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aizraujošais ĶĪNAS ceļojums! AL SVETS
Ķīnas galvaspilsēta – Pekina, astotais pasaules brīnums Lielais Ķīnas mūris, Terakotas armija Siaņā, Lielas PANDAS Čendu rezervātā, Šanhaja. | Skatīt vairāk
1970 EUR
Toyota Land Cruiser Pilna Servisa Līzings Europcar
Toyota atklāj pilnīgi jauno Land Cruiser, modeli. Apskati mūsu Pilna Servisa Līzinga piedāvājumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.11.2024 - 02.12.2024 Liepājas muzeja 100. jubileja Liepājas reģiona TIB
29. novembrī, 17.00 Liepājas muzeja lielajā izstāžu zālē atklās Liepājas muzeja 100. jubilejai veltītu muzeja krājuma izstādi "Liepājas sudrabs". | Skatīt vairāk
Atlantijas pērle MADEIRA! Latvia Tours
Madeiras klimats ir patīkams visu gadu – vasaras ir siltas, bet ne karstas, un ziemās nemēdz būt aukstāks par +16 grādiem | Skatīt vairāk
no 960 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Avis
,


Biznesa augstskola Turība
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.441998sec.