Pārtikas izstāde Riga Food 2010 gatavojas rudens sezonai

No 08.09.2010 līdz 11.09.2010 Ķīpsalā notiks 15. starptautiskā pārtikas izstāde “Riga Food 2010”, kurai šobrīd aktīvi piesakās uzņēmēji no vairāk nekā 40 valstīm un izstādes oranizatori attīsta jaunu virzienu tematiskajā ekspozīcijā – kulināro tūrismu.

“Riga Food” ir plašākā pārtikas nozares izstāde Baltijā, kur ik gadu tiekas pārtikas industrijas profesionāļi no visas pasaules, lai sekmētu savu biznesu un izstādē iepazītos ar aktualitātēm pārtikas produktu un dzērienu ražošanā un to pārstrādē, ar jaunākajām tehnoloģijām un iekārtu piedāvājumu, iepakojuma risinājumiem, veikalu un sabiedriskās ēdināšanas piedāvājumu, viesnīcu aprīkojuma un servisa iespējām, kā arī lai piedalītos nozares biznesa forumā un starptautiskos pārtikas industrijas profesionāļu konkursos.

“Izstādi “Riga Food” kā atbalstu biznesa aktivitātēm un daudzpusīgu mārketinga rīku izmanto gan pieredzējuši, tradīcijām bagāti Latvijas un ārvalstu uzņēmumi, gan arī mazi ražotājuzņēmumi, kas šobrīd vēlas nostiprināt savu pozīciju tirgū, lai ekonomikas atveseļošanās brīdī būtu spēcīgi, pieprasīti un konkurētspējīgi uzņēmumi. Izstādes organizatori nodrošina izdevīgus dalības nosacījumus arī maziem uzņēmumiem, kas attīstās un līdz šim nav piedalījušies liela mēroga izstādēs, taču ir gatavi sevi prezentēt plašākam profesionāļu un apmeklētāju lokam,” saka izstādes “Riga Food” projekta vadītājs Rolands Nežborts.

Jauns virziens izstādē – kulinārais tūrisms

Sekojot pasaules attīstības tendencēm, izstādē “Riga Food” šogad tiks akcentēts kulinārā tūrisma veicināšanas virziens, kas paplašinās jau līdz šim esošo pavārmākslas un viesnīcu un restorānu aprīkojuma zonu.

“Riga Food” jaunās tēmas mērķis ir prezentēt Latvijas kulinārijas tūrisma iespējas, pavārmākslas, kulinārijas un viesmīlības tradīcijas, kas ir interesantas gan ārvalstu viesiem, gan vietējiem iedzīvotājiem. Tāpat izstādē tiks prezentētas arī citu valstu kulinārās īpatnības un plašais piedāvājums.

Kulinārā tūrisma tēmu izstādē ievadīs vairāki pavāru, konditoru un bārmeņu meistarības konkursi, kuru mērķis ir izcelt talantīgākos un virtuozākos amata meistarus, kā arī demonstrēt profesionāļu fantāzijas lidojumu un prasmes. Izstādes 1.hallē būs plaša viesnīcu un restorānu aprīkojuma sadaļa, galda servēšanas paraugdemonstrējumu zona, kā arī Latvijas labāko restorānu un kafejnīcu ekspozīcija.

Šobrīd notiek aktīvs darbs pie īpašas pasākumu programmas veidošanas, kas piedāvās kulinārā tūrisma tēmu atklāt gan no profesionālā skatu punkta, gan gardēža iespējām.

Vairāk par izstādi: http://www.rigafood.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.11.2025 - 18.11.2025 Valsts svētkiem veltīts sarīkojums Līvānu TIC
18. novembrī plkst. 14.00 Līvānu novada kultūras centrā aicinām uz valsts svētkiem veltītu svinīgu sarīkojumu, godinot Latvijas neatkarības 107. | Skatīt vairāk
 Bebra ekspozīcija Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Dvietes senlejas informācijas centrā ‘’Gulbji’’ izveidota Bebrenes simbola un Dvietes palienes iemītnieka bebra ekspozīcija. | Skatīt vairāk
Ziemas piedzīvojums Jiveskilā un Jāmsā Estravel Latvia
Somija // Naktsmītnes 7 naktīm, pārgājiens, haskiju audzētava un safari, ziemeļbriežu fermas apmeklējums // Cena 1 personai, ceļojot 4 personu grupā | Skatīt vairāk
no 699 EUR
Ginekologs - sieviešu veselības uzraugs Republikas laukuma klīnika
“Republikas laukuma klīnikā” strādā ginekologi, kuri piedāvā iespēju apspriest personīgās ginekoloģiskās problēmas privātā, neitrālā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Nikos Travel
,


Jūrmalas TIC
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.27336812sec.