Laima dāvina ar šokolādi pildītu ledus skulptūru

05.03.2010 jau no 8.00 rītā sāksies ar šokolādi pildītas ledus skulptūras veidošana pie Laimas pulksteņa. Skulptūras centrālais elements ir ledus sirds. Skulptūras pildījumam izmantoti 50 kilogrami AS Laima šokolādes, tās augstums pārsniegs divus metrus. To veido mākslinieks Krists Zariņš, atzīstot, ka šādu skulptūru veido pirmo reizi.

Darbs varētu ilgt visu dienu. Sākotnēji notiks ledus bloku uzstādīšana, ap 14.00 – darbs pie skulptūras izveidošanas. Rīdziniekiem un pilsētas viesiem skulptūra būs apskatāma, bet nebūs nogaršojama brīvdienās.

Savukārt 08.03.2010 ap plkst. 13.00 sāks kust skulptūras ledus sirds, atklājot skulptūras pildījumu – šokolādi. To varēs nogaršot visi interesenti.


Nav jāgaida ielūgums, ir tikai jāatnāk pie Laimas pulksteņa 8. marta pusdienlaikā, lai redzētu kā izkūst ledus sirds un saņemtu šokolādes velti.

„Ledus skulptūras šoziem bija populāras un mums radās ideja – pārbaudīt, vai skulptūru var piepildīt ar īstu šokolādi? „ stāsta AS „Laima” mārketinga vadītāja Dace Kokina. „ Taču stāsts sākās agrāk, februārī, kad Laimas Latvijā svinēja vārda dienu. Todien uzņēmums saņēma iedzīvotāju apsveikumus, pat dzejoļus un veiksmes vēlējumus „Laima” darbiniekiem. Kā atbildēt uz šo mīlestības apliecinājumu? Un, lūk, lēmums – „Laima” šokolādes sirdi pasniedzam iedzīvotājiem 8. martā. Katri svētki vairo mūsu prieku, saņemiet to,” aicina Dace Kokina.

„AS „ Laima” ideja bija izaicinājums. Tāpēc sāku ar eksperimentu – saņēmu no uzņēmuma šokolādes gabalu, ko mēģināju ievietot ledū un vēroju kā šokolāde „uzvedas”. Aizvedu uz uzņēmumu, izstādījām to apskatei darbiniekiem. Tad pieņēmām lēmumu: varam!”, projekta sākumu raksturo mākslinieks Krists Zariņš.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karīna Tatarinova un Miks Akots Valmieras novada Tūrisma pārvalde
19. oktobrī, 18:00 uz dzīves svinēšanu kultūrtelpā Akustika ielūdz Liepājas teātra aktrise Karīna Tatarinova un klasiskās ģitāras virtuozs Miks | Skatīt vairāk
20 EUR
Seniora veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Aicinām seniorus atrast laiku, lai parūpētos par savu veselību, atjaunotu spēkus un enerģiju medicīniskā personāla uzraudzībā. Gaidīsim Jūs KRC | Skatīt vairāk
no 480 EUR
Vai esi gatavs ienākt rudenī? - SPA  Estravel Latvia
Dienas SPA, Ģimenes atpūta, rekalsācija, Baltija, Itālijas termālie ūdeņi... // SPA pieredze ir tik dažāda... Ienāc sasildīties! | Skatīt vairāk
no 50 EUR
Performance "Aizņemtā ainava" Liepājas reģiona TIB
28. un 29. septembrī performance "Aizņemtā ainava" parādīs citādu Liepājas Pētertirgu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Novatours
,


Kaļķu vārti
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.90723491sec.