Sākas biļešu tirdzniecība uz skatuvisko deju lielkoncertu

Vasarsvētku priekšvakarā – 22.05.2010 plkst. 21.00 Rīgā, Ķīpsalas hallē norisināsies latviešu skatuvisko deju lielkoncerts “Mugura, lai nesaliecas”. Piedalīsies 70 deju kolektīvi jeb aptuveni 2500 dejotāju no visiem Latvijas novadiem. Īpašu tuvojošos svētku noskaņu un koncertu kuplinās jauniešu koris “Sonore”.

Koncerta režisors Valdis Lūriņš par gaidāmo koncertu saka: “Dejas būs par mums, par dzīvi un par dzīvīgu dzīvošanu. Par ticēšanu un mīlēšanu. Bez liekvārdības, jo tieši tāda ir dejas valoda. Vienosimies koncertā "Mugura, lai nesaliecas" – dejojot, elpojot, dzīvojot!”.

Dejotāji no Latgales, Vidzemes, Kurzemes un Zemgales izdejos kopumā 22 skaistākās dejas no latviešu skatuves deju “zelta fonda”, kā arī jaunrades dejas, kas tapušas pēdējos gados. Koncertā būs redzamas U. Žagatas, A.Baumanes, H.Sūnas, U.Šteina, I.Magones, R.Spalvas, J.Ērgļa, J.Purviņa, G.Skujas, T.Ludboržas, A.Melnalksnes, I.Mistres, G.Baumaņa un E.Poļa dejas.

Koncerta mākslinieciskais vadītājs – Jānis Ērglis. Lielkoncertu vadīs tautā iemīļotie Latvijas Nacionālā teātra aktieri Dita Lūriņa un Mārcis Manjakovs.

Lielkoncertu rīko Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra ar Starptautiskā izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 un Rīgas domes atbalstu. Informatīvais atbalsts – portāls www.kasnotiek.lv .

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas no Ls 3,00 līdz Ls 6,50.

Lielkoncertu rīko Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra ar Starptautiskā izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 un Rīgas domes atbalstu. Informatīvais atbalsts – portāls www.kasnotiek.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Ražas svētki un gadatirgus Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
Klāt bagātais rudentiņš un septembra pēdējā svētdienā, kas šogad iekrīt 29.septembrī, kā ierasts, rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti uz | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.10.2024 - 12.10.2024 Tūrisma rallijs Liepājas reģiona TIB
Šoruden Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs piedāvā ko īpašu – tūrisma ralliju, kas notiks pirmo reizi, aizsākot jaunu tradīciju šajā | Skatīt vairāk
TUNISIJA skolēnu rudens brīvlaikā! Latvia Tours
Lieliska izvēle atpūtai, ja meklē saulainas pludmales, bagātu vēsturi, eksotisku kultūru un izdevīgas cenas. ✈15.10.-22.10. ✈22.10.-29.10. | Skatīt vairāk
no 839 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


1. Stāvs
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.60830998sec.