Valmieras Kultūras centrs uzsāk tikšanās ciklu ar dziednieku Aldi Ķeviņu

Nākamnedēļ Valmieras Kultūras centrs uzsāks tikšanās ciklu ar dziednieku Aldi Ķeviņu. Pirmā tikšanās paredzēta 21.novembrī plkst. 11:00 par tēmu «Pozitivitāte - nācijas pamats» (latviešu valodā), savukārt plkst. 14:00 tiks diskutēts par tēmu «Visas nacionalitātes apvienojieties pozitīvā vienotībā» (krievu valodā).

Aldis Ķeviņš ir dziednieks ar 30 gadu dziedniecības praksi, Latvijas Dziednieku Asociācijas un Vispasaules Dziednieku līgas biedrs. Viņš ir arī akreditētais EMF Balancing Technique (Krajona bezkontakta masāža) un Cilvēka Ekoloģijas Starptautiskā centra tehniku praktiķis. Pazīstams kā mistiķis, okultists un gaišreģis, kurš spējīgs gandrīz jebkurai problēmai atrast cēloni un to risināt, sakārtot cilvēkā zudušo harmoniju un palīdzēt rast risinājumu dažādām problēmām.

«Paredzēts, ka Aldis Ķeviņš vadīs arī kustību meditāciju, kura palīdz atbrīvoties no dzīves laikā uzkrātā stresa, bailēm un nedrošības. Kustību meditācija palīdz likvidēt sasprindzinājumu tajās ķermeņa daļās, kurās iesēdušās pārdzīvotās emocijas un aizvainojumi, kuri traucē dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un gūt panākumus. Meditācija sakārto enerģijas plūsmu ķermenī un veic dziedniecisku efektu. Galvenā vērtība šīm nodarbībām ir prasmes iegūšana, ar kuras palīdzību katrs pats spēs sevi sakārtot un dziedināt, kad vien izjutīs tam nepieciešamību,» informē Valmieras Kultūras centra kultūras darbu organizatore Skaidrīte Āboltiņa. Paredzēts apgūt arī Veiksmes dejas veselībai, attiecībām un biznesam.

Tikšanās cikla ietvaros dziednieks dalīsies savā pieredzē un atbildēs uz jautājumiem, izklāstīs savu pārliecību, ilggadējo pieredzi un panākumus.

Dalības maksa LVL 3,00,-.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maizes cepšana Ribbes dzirnavās! Bauskas TIC
19.oktobrī no plkst. 15:00 līdz plkst. 19:00 Grauda Spēks Maizes cepšanas meistarklase Ribbes dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 12.10.2024 Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk
Bezmaksas objekti – jā, Tu nepārlasīji! Bauskas TIC
Dodies Bauskas novadā uz objektiem, kas pieejami bezmaksas! Dabas takas un parki, vides objekti, māksla, arhitektūra, kulta vietas, pat sala, rātsnams un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.54729605sec.