Latvijas Dabas muzejā skolēni spēlēs Ūdru spēles

15.01.2011 plkst. 14:00, Dabas muzejā notiks konkursa «Ūdru spēles» noslēguma pasākums, kurā piedalīsies skolēni no vairākām Latvijas pilsētām.

2010. gada garumā muzejā norisinājās konkurss «Ūdru spēles», kurā viens no mērķiem bija iepazīt Latvijas Dabas muzeja Gada dzīvnieku – ūdru, tā bioloģiju, ekoloģiju un attiecības ar citiem dzīvniekiem.

Konkursā iesniegtas 18 izziņas spēles, kuras kopumā izveidojuši 60 bērni – gan apvienojoties komandās, gan individuāli. Veicinot skolēnos interesi un izpratni par dabu, tās likumsakarībām, spēļu izveidē piedalījās ne tikai skolēni, bet arī skolotāji. Tā kā spēļu iesūtīts gana daudz un tās visas ir interesantas un kolorītas, žūrijai ļoti grūti nācās izvēlēties labākās no tām.

Pasākumā dalībnieki varēs iepazīt arī citu veidotās spēles, tās draudzīgi izspēlējot, savukārt pēc pasākuma interesentiem gida pavadībā būs iespēja apskatīt muzeja ekspozīcijas, kā arī izstādes «Ūdrs un bebrs» un «Sajūti jūru!».

Laipni aicināti Latvijas Dabas muzejā – Rīgā, K. Barona ielā 4!

Atgādinām, ka muzeja mājas lapā www.dabasmuzejs.gov.lv katru mēnesi atrodams jautājums. Svētdienās, pasakot pareizo atbildi pie kases, ir iespēja saņemt 50% atlaidi muzeja pastāvīgo ekspozīciju apmeklējumam.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piesakies pirts skolai Lielzemenēs Bauskas TIC
2024. gada 27.oktobrī savas mācības uzsāks jaunā pirtnieku un pirtsmīļu grupa. Tev ir iespēja pievienoties! | Skatīt vairāk
Latvija
Bezmaksas objekti – jā, Tu nepārlasīji! Bauskas TIC
Dodies Bauskas novadā uz objektiem, kas pieejami bezmaksas! Dabas takas un parki, vides objekti, māksla, arhitektūra, kulta vietas, pat sala, rātsnams un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.10.2024 - 10.10.2024 Andra Vītola gleznošanas meistarklase  Tukuma TIC
“Meistars un ota” - Tas būs kopīgs krāsu lidojums mākslinieka vadībā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 12.10.2024 "Veļu laika vīzijas", pastaigu taka Engurē Tukuma TIC
Unikāla iespēja, tikai vienu reizi - šī būs pastaiga kā maģisks piedzīvojums, kur gaismas šķietami atdzīvina koku zarus un viss kļūst dzīvs. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Dome Hotel
,


Riga Islande Hotel
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.56851411sec.