Mammadaba izglīto par meža brīnumiem

26.02.2011 plkst. 12:00 kino «Rīga» ar studijas «Animācijas brigāde» jaunākās filmas Zīļuks īpašu izrādīšanu un filmiņas leļļu izstādi atsāksies Mammadaba multi rīti – regulāri izglītojoši seansi bērniem ar filmām par dabu, zvēriem un brīnumiem, kas notiek mežā.

Margaritas Stārastes grāmatu varoni Zīļuku pazīst jau vairākas paaudzes, taču pirmo reizi savus draugus viņš uzrunās kustīgs – studijas «Animācijas brigāde» jaunākajā leļļu animācijas filmā Zīļuks. Pirms seansa pats Zīļuks un citi filmas varoņi būs klātienē apskatāmi leļļu izstādē uz lielās skatuves.
«Zīle ir kā simbols, kas iezīmē dabisku ciklu meža dzīvē – no mazas sēkliņas izaug liels koks, bet no koka vēlāk tiek radītas daudzas noderīgas lietas – piemēram, sērkociņi. Stārastes stāstā sērkociņi jaunajam Zīļukam kļūst par kājām, lai dotos tālāk pasaulē,» pārdomās dalās Roberts Strīpnieks, AS «Latvijas valsts meži» valdes priekšsēdētājs.
Mammadaba Multi rītu programmā būs arī citas studijas «Animācijas brigāde» aizraujošas leļļu filmas par dabu: «Ledus pavēlnieks», «Rezgalības» (Ziema), «Cūkas laime», «Putnu dienas» ar ledu, ziemu, cūku, mazo pūcīti un citiem meža iemītniekiem galvenajās lomās. Seansa garums: viena stunda un 10 minūtes. Biļešu cenas: Ls 2.50 pieaugušajiem, Ls 1.50 bērniem (bērniem līdz 6 gadu vecumam ieskaitot, ja sēž klēpī – ieeja bez maksas).
Mammdaba Multi rīti ir «Rīgas nami», kino «Rīga» un AS «Latvijas valsts meži» veidots filmu cikls bērniem par dabu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piesakies pirts skolai Lielzemenēs Bauskas TIC
2024. gada 27.oktobrī savas mācības uzsāks jaunā pirtnieku un pirtsmīļu grupa. Tev ir iespēja pievienoties! | Skatīt vairāk
Latvija
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 11.10.2024 Baudi rudeni dabas takās Bauskas novadā! Bauskas TIC
Atklāj senāko zemgaļu, augstāko iekšzemes, iespaidīgākās karsta kritenes Latvijā, mītisko Dievdārziņu un salu, kur Mūsai un Mēmelei satekot, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.10.2024 - 12.10.2024 Raganu slotu balle Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
LVM "Kalsnavas arborētums" jau astoto rudeni gatavojas uzņemt "Raganu slotu balles" viesus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.23686504sec.