Norisināsies vides mākslas akcija bērniem un jauniešiem

Dzintaru koncertzāles teritorijā (Turaidas ielā 1, Jūrmalā) 1. jūnijā norisināsies vides mākslas akcija bērniem un jauniešiem «Mūzika krāsās», kura šoreiz veltīta Dzintaru koncertzāles 75. gadadienai.

Akciju jau devīto gadu rīko Jūrmalas pilsētas dome sadarbībā ar Jūrmalas Mākslas skolu un Dzintaru koncertzāli. Akcijas laikā visiem ir iespēja klātienē vērot, kā jaunajiem Jūrmalas pilsētas talantiem top mākslas darbi.

Lai varētu realizēt vides mākslas projektu, ikviens bērns un jaunietis vecumā no 9 līdz 18 gadiem tiek aicināts piedalīties skiču konkursā. Konkursa dalībniekam jāuzzīmē krāsaini zīmējumi – skices par tēmu «Dzintaru koncertzālei 75», izmantojot A-3 laukumu, un darba otrā pusē jāuzraksta: autora vārds, uzvārds, vecums, skola, adrese, kontakttālrunis, kā arī pedagoga vārds, uzvārds, adrese un kontakttālrunis, e–pasta adrese.

Skices var iesniegt personīgi vai sūtīt pa pastu; adrese: Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centrs, Jomas iela 1/5, 1. stāvs, Jūrmala, LV-2015 līdz 2011. gada 16. maijam.

Žūrijas komisija izvērtēs iesūtītos darbus un uzaicinājumu uzvarētājiem piedalīties vides mākslas akcijā «Mūzika krāsās» paziņos pa tālruni.

Uzvarētāju saraksts tiks publicēts laikrakstā «Jūrmalas Ziņas» un mājaslapās www.dzk.lv, www.jurmala.lv, www.jurmala.makslasskola.lv.

Uzaicinātie dalībnieki 1. jūnijā uz lielformāta plāksnēm pēc iesūtītajām skicēm zīmēs savus darbus, kas tiks izstādīti Dzintaru koncertzālē un visu vasaru būs apskatāmi daudziem Jūrmalas iedzīvotājiem un viesiem.

Vides akcijas laikā 1. jūnijā koncertzāles teritorijā norisināsies dažādas stafetes un aktivitātes, ko organizēs Jūrmalas Sporta skola un Jūrmalas Bērnu un jauniešu interešu centrs.

Savukārt uz Dzintaru koncertzāles lielās skatuves visu dienu būs skatāmi Jūrmalas Kultūras centra, pilsētas izglītības iestāžu, kā arī Jūrmalas Mūzikas skolas un Jūrmalas teātra sagatavotie priekšnesumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 12.10.2024 "Veļu laika vīzijas", pastaigu taka Engurē Tukuma TIC
Unikāla iespēja, tikai vienu reizi - šī būs pastaiga kā maģisks piedzīvojums, kur gaismas šķietami atdzīvina koku zarus un viss kļūst dzīvs. | Skatīt vairāk
Latvija
Maizes cepšana Ribbes dzirnavās! Bauskas TIC
19.oktobrī no plkst. 15:00 līdz plkst. 19:00 Grauda Spēks Maizes cepšanas meistarklase Ribbes dzirnavās! | Skatīt vairāk
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Hotel Jūrmala SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.11673212sec.