Rundāles pils aicina uz stādaudzētāju personālizstādi «Pavasara trio 2011»

2011. gada 4.maijā un 5.maijā no plkst. 9:00 līdz 17:00 Rundāles pils aicina apmeklēt Latvijas stādaudzētāju personālizstādes Pavasara Trio 2011.
Šopavasar Rundāles pils Kariešu pagalmā Latvijas stādaudzētāji iepriecinās Jūs ar savām personālizstādēm, kuru laikā ikvienam būs iespēja pārliecināties par bagātīgo Latvijā audzēto augu sortimentu un saņemt speciālistu atbildes uz interesējošiem jautājumiem.
Dinamiski augoša stādaudzētava z/s "Liepas" piedāvās pašu audzētu, kvalitatīvu, Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu, augļu koku un ogulāju stādāmo materiālu lielā šķirņu dažādībā.
Aijas Kaškures saimniecībā "Igaijas" izaudzētie koku un krūmu stādi bagātina Latvijas dendrofloru ar jaunām, dekoratīvām, galvenokārt vietējo sugu kokaugu formām, ko būs iespējams apskatīt uz vietas.
Savukārt, Guntis Vītoliņš no stādaudzētavas "Dimzas" pelnīti lepojas ar ļoti plašo sortimentu un augiem, ko neviens Latvijā vairāk neaudzē.
Personālizstādē piedalīties arī Bauskas reģiona uzņēmēji.
Brunavas pagasta z/s "Rāmavas" piedāvās ziedošās vasaras puķes, un Dainuvītes Brūveres mikrouzņēmums "Rožu dārzs" no Codes pagasta prezentēs rožu šķirnes, kas paredzētas apstādījumiem.
Lielāko daļu augu varēs pasūtīt vai iegādāties uz vietas, tomēr jāņem vērā, ka izstādes mērķis nav tirgošanās, bet gan vēlme parādīt tieši Latvijā audzēto augu daudzveidību un sniegt informāciju par tiem.
Izstādes apmeklējums ir bez maksas.
Papildu informācija: www.rundale.net

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bezmaksas objekti – jā, Tu nepārlasīji! Bauskas TIC
Dodies Bauskas novadā uz objektiem, kas pieejami bezmaksas! Dabas takas un parki, vides objekti, māksla, arhitektūra, kulta vietas, pat sala, rātsnams un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.10.2024 - 12.10.2024 Raganu slotu balle Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
LVM "Kalsnavas arborētums" jau astoto rudeni gatavojas uzņemt "Raganu slotu balles" viesus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.05709195sec.