Dārza un atpūtas centrs Latroze uzsāk sadarbību ar BalticTravelnews.com

Dārza un atpūtas centrs Latroze izmantoja Baltictravelnews.com piedāvājumu un kļuva par jaunu sadarbības partneri. Atpūtas centrs Latroze atrodas Siguldā – vienā no Latvijas skaistākajām pilsētām.

Dārza un atpūtas centrā Latroze ietilpst ērts viesu nams, plašs a-la-carte krodziņš ar bāru, semināru zāle, atpūtas centrs (ar tvaika pirti, saunu, džakuzi vannu un kamīnzāli), kā arī pieejams dārza veikals, kur iespējams iegādāties puķu stādus. Pie kompleksa ir ērta piebraukšana un vieta automašīnu un autobusu novietošanai.

Viesu nams Latroze piedāvā Jums 9 jaukas un krāsainas vienvietīgas, divvietīgas, trīsvietīgas istabiņas, kā arī ģimenes numurus. Katrā istabā atrodas duša, WC, TV, satelīttelevīzija, WIFI.

Viesu nams ir padomājis arī par to, lai bērniem nebūtu garlaicīgi, tādēļ gan iekšā, gan ārā bērniem ir pieejami rotaļu laukumi.

Latrozes krodziņā ir ne tikai plašs ēdienu klāsts, bet arī tradīcijām bagāta pieredze galdu klāšanā, banketu rīkošanā, jubileju, viesību, kāzu un citu pasākumu rīkošanā gan telpās, gan izbraukumos. Un siltās sezonas laikā iespējams baudīt maltīti svaigā gaisā ziedu ieskautā vasaras terasē!

Piektdienu un sestdienu vakaros restorāns pārvēršas par dzīvesprieka pilnu krodziņu, kur iespējams labi atpūsties malkojot bārā kokteili un vēl labāk izdejoties aktīvas mūzikas pavadījumā.

Pēc saspringtas darba dienas ir iespējams atpūsties, atjaunot labsajūtu saunā un burbuļojošā džakuzī. Atpūtas telpas ir paredzētas līdz 50 personām un tās var izmantot gan dzimšanas dienu svinībām, gan arī citiem pasākumiem.

Aktīvai atpūtai viesu nams Latroze piedāvā braucienus ar laivām un plostiem pa Latvijas skaistāko upi Gauju un Salacu, kā arī velo nomu un maršrutus pa Siguldas takām.


Vairāk informācijas par Latrozi var atrast Baltijas tūrisma uzņēmumu katalogā: www.travelnews.lv/latroze vai mājas lapā www.latroze.lv

Vairāk par sadarbības iespējām ar Baltictravelnews.com skatīt šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.10.2024 - 12.10.2024 Raganu slotu balle Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
LVM "Kalsnavas arborētums" jau astoto rudeni gatavojas uzņemt "Raganu slotu balles" viesus | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Divi pāri, viens visu nams, amizantas situācijas. Tas viss vienā izrādē. | Skatīt vairāk
Maizes cepšana Ribbes dzirnavās! Bauskas TIC
19.oktobrī no plkst. 15:00 līdz plkst. 19:00 Grauda Spēks Maizes cepšanas meistarklase Ribbes dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 12.10.2024 Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.879035sec.