Autors: Guntars Kāpostiņš/Aija Gusare
Avots: Diklupils.lv
Kopš pagājušās piektdienas darbu uzsākusi Dikļu pils vasaras terase. Šogad pils šefpavārs Valters Zirdziņš viesiem ir sagatavojis dažādus kulinārus pārsteigumus – vērša steikus no Z/S Mazdzērvītes, jēra gaļu no Naukšēnu puses, tāpat, ieturot, iepriekšējo gadu tradīcijas Valters viesiem piedāvās paša gatavotus saldējumus un sorbetus, savukārt īsts pārsteigums varētu būt zilā siera krēms brulē, kurš viesu komplimentus izpelnījās Dikļu pils atvērto durvju dienu laikā 27. maijā.
Katru otro nedēļu terasē tiks rīkoti filmu vakari, filmu izvēli atstājot viesu ziņā, savukārt azartiskākie pils un terases apmeklētāji varēs piedalīties kroketa turnīros vai pabraukāties ar velosipēdiem, kurus varēs iznomāt uz vietas pilī. Romantiskāk noskaņotiem pils viesiem būs iespēja pavizināties ar laivu Dzirnavu dīķī.
Reklāma

Dikļu pils vasaras terase ir atvērta katru dienu no plkst. 12:00 – 23:00.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.