Dodies ceļojumā uz Salacgrīvu un nakšņo viesu namā Pernigele!

Sākusies jauna tūrisma sezona, un tūrisma portāls Travelnews.lv vēlas savus lasītājus turpināt iepazīstināt ar sadarbības partneru piedāvājumiem. Pievieno savas atsauksmes par viesu namu šeit - Pernigele, uzņēmumu katlogs

Jau vairākus gadus Travelnews.lv sadarbojas ar viesu namu – Pernigele. Viesu nams Pernigele atrodas Salacgrīvas novadā, Liepupes pagasta Jelgavkrastos (55 km attālumā no Rīgas). 2,5 km attālumā no viesu nama atrodas Rīgas līcis.

Pernigele ir viesu nams ar savu vēsturi un stāstu: Krogs šai Vidzemes vietā darbojies jau kopš sen seniem laikiem. Gadu gaitā gan ir mainījušies nosaukumi, bet kroga vieta palikusi nemainīga un darbojies vienmēr - ar īsākiem un garākiem pārtraukumiem pat neskaitāmu karu, sērgu un postu gados. Daudz dažādu ļaužu ik dienas un naktis, gadsimtiem ritot, viesojušies Pernigeles krogā pie baznīcas un ceļu krustiem. Daudz jaunu ziņu atnests un aiznests, un dažādu dziesmu dziedāts visās Baltijā zināmajās valodās.

Par sākotnējo kroga izskatu grūti teikt. Domājams, guļbūves cirtnis ar salmu jumtu, vienu - divām telpām. Tādu pat atsevišķu vai piebūvētu stadulu zirgiem, ratiem. Varēts pirkt alu, maizi, sienu, salmus, auzas, kā arī pārnakšņot. Ienesīgākais gadalaiks krogam tobrīd bijis - rudens un ziema. Dzērieni bijuši dažādi, bet vairums ļaužu bija iecienījuši parastos - alu un degvīnu. Stops degvīna maksājis ap 20 kap., stops alus ap 2 kap., pudele alus - 4 kap.
2000.gadā krogs ir ticis rekonstruēts un atsācis savu darbību. Šodien viesu nams Pernigele saviem viesiem piedāvā dažādas atpūtas iespējas: naktsmītnes, saunu ar baseinu un konferenču telpas un biljardu.

Konferenču telpās Jums būs iespēja noorganizēt kolektīva apspriedes, konferences ar darījuma partneriem, prezentācijas vai novadīt semināru. Mazā zāle ir paredzēta 25 personām pie galdiem vai 40 personām brīvā izkārtojumā, savukārt lielā zālē līdz 100 vietām brīvā izkārtojumā. Zāles aprīkojumā ietilpst: ekrāns, video, televizors, projektors, kodoskops, tāfele, interneta pieslēgums.

Viesu namā atrodas arī muzejs ar ekspozīciju Liepupes burinieki pasaules jūrās, muzejs ir atvērts sezonas laikā no maija līdz oktobrim. Ieejas maksa muzejā 1.00 Ls, pensionāriem un skolniekiem 0.50 Ls ( gida pakalpojumus iepriekš pieteikt, pa kontakttālruni-37129471933).

Viesnīcas viesiem ir pieeja arī Wi-Fi bezvadu internetam, kā arī pie viesu nama ir ērta piebraukšana un vieta Jūsu automašīnai.
 

Ja esiet ieplānojuši braukt vasarā uz Positivus festivālu, kas notiks 2011.gadā laikā no 15. līdz 16.jūlijā, tad variet jau laicīgi pieteikt apmešanās vietu viesu namā Pernigele!

Vairāk informācijas par viesu namu Pernigele skatīt šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 11.10.2024 Baudi rudeni dabas takās Bauskas novadā! Bauskas TIC
Atklāj senāko zemgaļu, augstāko iekšzemes, iespaidīgākās karsta kritenes Latvijā, mītisko Dievdārziņu un salu, kur Mūsai un Mēmelei satekot, | Skatīt vairāk
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 12.10.2024 "Veļu laika vīzijas", pastaigu taka Engurē Tukuma TIC
Unikāla iespēja, tikai vienu reizi - šī būs pastaiga kā maģisks piedzīvojums, kur gaismas šķietami atdzīvina koku zarus un viss kļūst dzīvs. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.30151391sec.