Nīcas novada Tradīciju dienās piedāvās daudzveidīgas aktivitātes

Aktīvi līdz 1.jūlijam notiek pieteikšanās dalībai Nīcas dārzu dienā, kas 10.jūlijā notiks novada Tradīciju dienu ietvaros. Īpaši svarīgi ir savlaicīgi uzzināt, cik cilvēku vēlēsies apmeklēt piecus skaistos dārzus organizatoru sarūpētos autobusos.

Interesentu apskatei tiek piedāvāts iepazīt pēdējos gados tapušus un līdz šim nerādītus dārzus. Tā būs īpaši laba iespēja iesācējiem - uzzināt, ar ko sākt, lai pēc gadiem dārza vide priecētu ar savu krāšņumu. Puķu draugiem arī būs iespēja tirdziņā iegādāties stādus un citas noderīgas preces, kā arī iemācīties izgatavot sev noderīgas lietas.

Ja otrā svētku diena vairāk domāta sirds un acu priecēšanai, tad sestdiena, 9.jūlijs, noteikti iepriecinās azartiskus, jautrību mīlošus ļaudis, pie tam - bez maksas. Rīts Nīcas centrā sāksies ar pašdarbnieku koncertu, īpašu izsoli un jautrām izdarībām. Ikviens varēs apgūt jaunas iemaņas radošajās darbnīcās un apmeklēt amatnieku tirdziņu, bet pēc tam doties ekskursijā-orientēšanās sacensībās pa novada senlietu krātuvēm un privātkolekcijām.

Pēcpusdienā visa dzīvība pārcelsies uz Jūrmalciemu. Plānota viesošanās zvejnieku sētās, kur varēs vērot zivju kūpināšanas procesu, klausīties zvejnieku stāstus, apskatīt senos zvejas rīkus, skatīties filmas par Jūrmalciemu. Visu vecumu sportiski noskaņotie ļaudis varēs piedalīties sporta sacensībās. Būs mutīgas zvejnieksievas, Neptūns, īpaši lokanas nāras un koncerts. Meksikāņu šefpavārs Havjers Garsija piekritis rādīt sava amata prasmi, piedāvājot degustācijai gardus ēdienus. Vakars noslēgsies ar Zvejnieku svētku balli.

Vairāk informācijas Nīcas novada mājas lapā - www.nica.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 12.10.2024 "Veļu laika vīzijas", pastaigu taka Engurē Tukuma TIC
Unikāla iespēja, tikai vienu reizi - šī būs pastaiga kā maģisks piedzīvojums, kur gaismas šķietami atdzīvina koku zarus un viss kļūst dzīvs. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.10.2024 - 10.10.2024 Andra Vītola gleznošanas meistarklase  Tukuma TIC
“Meistars un ota” - Tas būs kopīgs krāsu lidojums mākslinieka vadībā. | Skatīt vairāk
Piesakies pirts skolai Lielzemenēs Bauskas TIC
2024. gada 27.oktobrī savas mācības uzsāks jaunā pirtnieku un pirtsmīļu grupa. Tev ir iespēja pievienoties! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 12.10.2024 Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Jūrmalas TIC
,


Estravel Latvia
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.908602sec.