Latvijas 1. rokkafejnīca – «Jūrmala» notiks īpaši atklāšanas pasākumi

Jūrmalas pilsētā, pusceļā starp Jomas ielu un "Dzintaru" koncertzāli, Turaidas ielā durvis šovasar vērusi "Latvijas 1. rokkafejnīca – "Jūrmala"". Tās durvis apmeklētājiem jau ir atvērtas, taču šonedēļ notiks īpaši atklāšanas pasākumi, kuros muzicēs un apmeklētājus priecēs mūziķi no Liepājas.

Piektdien, 15. jūlijā, "Latvijas 1. rokkafejnīcā – "Jūrmala"" pulksten 20 muzicēs brāļi Gints un Uldis Meļķi, kuri Latvijā vairāk pazīstami kā grupas "Nasty Smile" mūziķi.

Sestdien, 16. jūlijā, rokkafejnīcā uzstāsies mūziķis, komponists un grupas "Willow Farm" līderis Emīls Dreiblats. Viņš muzicēs kopā ar ģitāristu Aleksandru Krasavinu. Ieeja šajos pasākumos bezmaksas.

Jūrmalas rokkafejnīcā interesantā veidā apskatāmas Latvijas mūzikai veltītas ekspozīcijas. Ik dienu kompāniju jums sastādīs Latvijas mūziķi Igo, Ivo Fomins, Aivars Brīze, Fēlikss Ķiģelis, Ainars Virga, Juris Kaukulis, duets "Mussiq" un dziedātāja Olga. Šo mūziķu fotosilueti dabiskā lielumā izvietoti kafejnīcas dārzā.

Arī Jūrmalas rokkafejnīcā uzstādīta viens no "Latvijas 1. rokkafejnīcas" simboliem, vides objekts – lielā ģitāra. Tāpat rokkafejnīcā "Jūrmala" iespējams apskatīt unikālu ekspozīciju "Latvijas mūziķi bērnībā".

Katru dienu no agra rīta līdz vēlam vakaram kafejnīcas unikālo atmosfēru iespējams baudīt komplektā ar šefpavāra gatavotajiem gardajiem ēdieniem un bārmeņu meistarīgi pasniegtajiem dzērieniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.09.2024 - 13.10.2024 "Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 12.10.2024 "Veļu laika vīzijas", pastaigu taka Engurē Tukuma TIC
Unikāla iespēja, tikai vienu reizi - šī būs pastaiga kā maģisks piedzīvojums, kur gaismas šķietami atdzīvina koku zarus un viss kļūst dzīvs. | Skatīt vairāk
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Atvērto durvju diena pie Piena aitām Bauskas TIC
Tev ir iespēja piedalīties meistarklasē un citās aktivitātēs kopā ar "Piena aitas" un Z/S "Krišjāņi" saimnieci! Pieteikšanās līdz 10.oktobrim! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.5999589sec.