«King of the beach» šovasar notiks Dzintaros

Latvijas Pludmales volejbola līga turpinot sadarbību ar Latvijas Olimpisko komiteju jau trešo gadu organizē īpašo šova turnīru «King of the beach», kas šogad risināsies 31. jūlijā plkst. 12.00 Dzintaros, Jūrmalā.

Pagājušajā gadā turnīrā «King of the beach» piedalījās labākie Latvijas pludmales volejbolisti – Mārtiņš Pļaviņš, Aleksandrs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Ruslans Sorokins, Toms Šmēdiņš un Artis Caics, kā arī divi līdzjutēju izvēlētie spēlētāji – Kristiāns Marnics un Toms Vanags.

Šogad jau zināmi seši turnīra dalībnieki, bet tāpat kā iepriekšējā gadā līdzjutējiem būs iespēja noteikt atlikušos divus dalībniekus, balsojot par savu favorītu no kandidātu saraksta.

Par 2009. gada Pludmales karali tika kronēts Toms Šmēdiņš, bet pagājušajā gadā šo titulu izcīnīja Aleksandrs Samoilovs.

Turpinot tradīciju, organizatori arī šogad piedāvās ne tikai spraigas un interesantas cīņas volejbola laukumā, bet arī dažādus konkursus, atrakcijas un šova programmas, kurās varēs piedalīties ikviens klātesošais.

«King of the beach» ir īpaša izspēles sistēma – astoņi dalībnieki sadalīti divās apakšgrupās pa četriem katrā, kur katrs ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam. Kopā katrs dalībnieks izspēlēs trīs setus, katru līdz 17 punktiem. Pēc izspēles tiks noteiktas spēlētāju ieņemtās vietas apakšgrupās – vispirms pēc uzvarēto setu skaita, tad pēc gūto/zaudēto punktu attiecības.

Apakšrupu pirmo divu vietu ieguvēji ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam līdz 17 punktiem, kur tiks noteikti divi labākie spēlētāji, kas savā starpā cīnīsies finālspēlē (pilna spēle līdz diviem uzvarētiem setiem, katrs sets līdz 21 punktam, ja nepieciešams, trešais sets līdz 15 punktiem).

Finālā apakšgrupas pirmās un otrās vietas ieguvēji izvēlēsies komandas biedrus no visiem dalībniekiem, kas bija uzsākuši cīņu par Pludmales karaļa titulu un izspēlēs pilnu spēli, līdz divu setu uzvarai. «King of the beach» titulu izcīnīs tas spēlētājs, kurš pārī ar savu izvēlēto partneri būs uzvarējuši spēli.

Atšķirībā no citiem turnīriem, šajā katrs spēlētājs spēlē pats par sevi un uzvarētājs ir tikai viens.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Divi pāri, viens visu nams, amizantas situācijas. Tas viss vienā izrādē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.09.2024 - 13.10.2024 "Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk
Piesakies pirts skolai Lielzemenēs Bauskas TIC
2024. gada 27.oktobrī savas mācības uzsāks jaunā pirtnieku un pirtsmīļu grupa. Tev ir iespēja pievienoties! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Hotel Jūrmala SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.75422382sec.