Tūrisma attīstības valsts aģentūra piedāvā interaktīvu spēli par Latviju

Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) izveidojusi Latvijas oficiālajā tūrisma interneta portālā www.latvia.travel interaktīvu lappusi, kura varētu būt saistoša gan tiem, kas Latvijā dzimuši un auguši, gan tiem, kas mūsu zemi apciemojuši kā tūristi vai tikai grasās vēl to darīt.

Tā ir krāšņa spēle, kas ļauj pat iegūt balvu, taču, šķiet, piedalīšanās prieks vien jau ir liels. Uzklikšķiniet www.latvia.travel/lv/film un spriediet paši!

Spēles pamatā ir nu jau prestižos starptautiskos tūrisma filmu festivālos godalgotā īsfilma Āsa un Hakans Latvijā, kas sadalīta piecos videoklipos un skatāma kā mazas, tēlainas noveles. Sirms zviedru pāris priecājas par apaļvēderainiem ķirbjiem tirgū, pastaigājas pa dzelzceļa līniju, kuru sāka būvēt pirms vairāk nekā simt gadiem, bet nolaupīja karš, sajūsmas pilnām acīm raugās Rundāles barokālajā skaistumā, bauda Baltijas delikatesi – nēģus un lidinās kā putni šejieniešiem labi zināmajā gaisa caurules atrakcijā.

Filma ir tik smalki un meistarīgi veidota, ka var aizmirsties zem katra videoklipa lodziņa portāla lapā izlasīt jautājumus, uz kuriem, ja gribat pilntiesīgi piedalīties spēlē, jāsniedz atbildes. Lai atbildēt būtu vieglāk, tiek piedāvāti atbilžu varianti. Ja gadās kļūdīties, var atbildēt vēlreiz... Pēc visām pareizām atbildēm jāaizpilda daži laukumi ar kontaktinformāciju, un, raugi, jūs jau piedalāties izlozē, kurā varēs laimēt TAVA sarūpētu balvu – vienu no simt ļoti gaumīgiem piezīmju blociņiem ar Latvijas tūrisma tēlam tik atbilstošo logo „Latvia Best Enjoyed Slowly”, kas latviski skanētu: „Baudi nesteidzoties!” jeb „Nesteidzīga atpūta Latvijā”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Divi pāri, viens visu nams, amizantas situācijas. Tas viss vienā izrādē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Atvērto durvju diena pie Piena aitām Bauskas TIC
Tev ir iespēja piedalīties meistarklasē un citās aktivitātēs kopā ar "Piena aitas" un Z/S "Krišjāņi" saimnieci! Pieteikšanās līdz 10.oktobrim! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk
Bezmaksas objekti – jā, Tu nepārlasīji! Bauskas TIC
Dodies Bauskas novadā uz objektiem, kas pieejami bezmaksas! Dabas takas un parki, vides objekti, māksla, arhitektūra, kulta vietas, pat sala, rātsnams un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.80274296sec.